Milyen órát ajánlotok kajakozáshoz?
Eddig PolarM200 volt, de letört a töltője. Valamilyen olyasmit szeretnék amiben lehet, úszni, futni, kajakozni.
Max 100ezerig. Polar vagy esetleg garmin vegyek?
Köszi a válaszokat!
Lehet inkább itt kellett volna feltenni, több órás tag nézi:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes
Nem, nem csak a Rolexesek meg Policeosok, sok jó válasz érkezik mindenféle órás kérdésben.
Én olcsóbbat ajánlok, ez, ha elromlik, nevetve veszel újat:-), a Decathlonban kapható órák között nagy a választék, olcsóbb és drágább darabok.
Én azt hittem a fürdőbe egy ismerős valami drága darabot visel, úszott, szaunázott benne. ez 8-10 éve volt, azóta a második darabot használom, egy kicsit változott a design, de ugyanaz a Kalenji kínai csodamárka:-).
Az első egy kicsit bepárásodott 3 év után, de szárazon még sokáig működött, odaadtam, munkára, havernak jó volt.
A leírás szerint a gombokat nem szabad nyomogatni víz alatt, úgy emlékszem 50°C-ig hőálló, de szaunázás közben a test elvezeti a hőt, a második darab 5 éve bírja.
Igaz, néha szilikonzsírral ápolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!