Hol van Budapesten olyan uszoda, ami nem túlzsúfolt, lehet normálisan úszni?
Császárban délután kettőkor lezárják a külső 50m-es felét, a maradékon lehet heringpartyzni. Az újpestiben (nevét nem tudom, csak azt, hogy a farkas-erdő mellett van, és 14-essel mentem oda), egy sáv volt meggyitva a látogatóknak, a többin gyerekek gyakorlatoztak. A Nyéki volt eddig a legjobb, nem volt rommá tömve, gyerekeknek is csak az egyik sáv volt lefoglalva, viszont nagyon rövid a medence, és a fordulóknál fürtökben lógnak a nyugdíjasok.
Egy olyan uszodát keresek, ami opcionálisan 50m (mert beleszédülök :D ), és normális tempóban végig lehet úszni egy picit gyorsabb tempóban is (szóval nincs heringparty és nem kell folyton kerülgetni valakit).
A kisebb uszodákat keresd!
Attól is függ, milyen időpontban mennél úszni.
Délelőtti, déli időpont lenne opcionális. Gondolom korán reggel és délután mindenki ott van, aki hivatali időben dolgozik, és csak akkor ér rá - én meg kis szervezéssel bármikor ráérhetek.
Akkor végigpróbálgatom az összes fővárosi uszodát :D
Köszi a válaszokat.
Az 50 méteres medence miért ekkora fétise sokaknak? Én lesz**om, mekkorában úszom.
Az a rossz hírem van, hogy a Nyékiben pont 33.3-as medence, ami hosszabb, mint a legtöbb uszodában található 25 méteres medence.
A BVSC-ben van még ötvenes, de az nagyon ritkán áll a közönség rendelkezésére, szerencsére a honlapon megtekintethető, mikor.
Egyébként hétköznap délután-kora este a legtöbb fővárosi uszoda sajnos túlságosan is tömött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!