Úszás szörf neoprénban?
Szeretnék venni egy neoprént nyílt vízi úszáshoz. Meg lehet rövidebb triatlont versenyeken is indulnék majd. Max fél ironman távon.
Szóval kéne egy neoprén de a kifejezetten triatlonosok nagyon drágák. Nem szívesen adok ki érte 70-80 ezret vagy még többet.
Egy ilyen szörfös neoprén mennyire felel meg úszáshoz?
Vagy ez
Nem akarok helyezésekért küzdeni meg élsportolóvá válni csak teljesíteni akarom a távokat. Meg mondjuk tavasszal vagy ősszel is be tudjak menni úszni egy kört a velencei tóban...
Szóval nincsenek nagy elvárásaim.
Ha komolyabban gondolod ezt a sportot, akkor érdemesebb nem a decatlonban nézelődni a felszerelések iránt. Úgy gondolom hogy ez az üzlet azért van hogy minnél több sportba bele tudj kóstolni lehetőleg olcsón. Én legalábbis eddig ezt tapasztaltam. Van egy ugyanilyen neoprén ruhám a decatlonból. A méret teljesen jó viszont ami a lényege, hogy ne áramoljon bele a víz és jól zárjon azt pont nem tudja. Amikor úszok a nyakamnál ömlik be a víz. Szóval a hátam és a csukjám ugyanúgy fázik mintha nem lenne rajtam semmi. Tervezek is venni egy másikat egy búvárboltban. Én ahhoz használnám és a decathlonban ritka a minőségi felszerelés a búvárkodáshoz.
A lényeg: ha komolyan gondolod a sportot akkor inkább máshol szerezd be a felszerelést. De viszont nem lesz ilyen olcsó.
Köszi a választ. De mint írtam sok pénzt nem szánok rá.
Az, hogy ömlik be a víz. Az inkább arra utal, hogy nem jó a méret, nem? Az nem az anyag hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!