A Kenderesi Tamás nem egy prosti fenekét fogta meg?
Nagyon felkapták ezt az ügyet és most már gyanús, hogy mi van ezzel a dologgal. Mert ha egy prosti volt a csaj akkor végképp nem értem mi a baj, azokat megd*gni szokták nem hogy megfogni a feneküket.
Vagy ez a nő egy sima vendég volt ott?
Egy prosti fenekét sem foghatja meg senki, ha az nö privát emberként van valahol, erre csak akkor van bárkinek is joga, ha a nöt megfogadta és megfizette a szexre!
Ugyanis a prosti is "munkán kívül" nem köteles senkitöl semmiféle inzultálást eltürni, ahogy más nönek sem.
Ez nem így van. Az ilyen bárokban dolgozó nők azért kapnak fix fizetést, hogy járkáljanak, táncoljanak, felkeltsék a figyelmet. És azért, hogy ha valaki meg akarja fogni a feneküket akkor tegye meg.
Fogalmam sincs, hogy a Kenderesi egy ilyen helyen volt e, de azért olyan drága oda a belépő, hogy ezt megtehesd, és ki tudják fizetni a lányokat a tulajok.
Ha meg külön fizetsz a szexért az nyilván más tészta.
Azért tettem fel a kérdést, mert szerintem nem mindegy hogy egy pincérnőről van szó, vagy egy olyan prostiról aki azért kapja a pénzét amit leírtam.
"Az ilyen bárokban dolgozó nők azért kapnak fix fizetést, hogy járkáljanak, táncoljanak, felkeltsék a figyelmet. "
IGen, de ez az a helyzet, amikor NÉZNI lehet, FOGDOSNI nem.
Ha az illetö nö prosti, akkor szobára kell vele menni, OTT FOGDOSHATOD, nyilvánosan nem.
Márcsak azért is, mert ezek a táncoló, figyelemfelhívó nök egy része NEM prosti, CSAK táncos, a fizetését azért kapja, hogy táncol, és nem azért, hogy lefekszik bárkivel is.
Ezeket a helyzeteket viszont mindig megoldják annyival, hogy kidobják az illetőt a helyről és kész.
De nem feljelentgetnek meg nyomoznak hogy mi történt stb.
Most komolyan, egy fenékmegfogás történt. Tényleg tovább kell gondolni ezt annál mint hogy kidobják az illetőt a helyről?
A külföldi cikkek egyértelműen vendégként írnak róla. A magyar cikkek szerint táncosnő volt. Ez nem egyenlő a prostival.
És azt sem árt tudni, hogyha egy nő prosti, az nem azt jelenti, hogy bárki megtehet vele bármit.
Meg kell előre beszélni a szolgáltatást, fizetni. És ha valamire nemet mond, akkor nem teheted meg a beleehyezése nélkül. Sokan nem értik ezt meg, de az adott nő nem egy tárgy, hanem ember, akinek vannak jogai, akkor is, ha ilyen ocsmány szakmát űz.
De ha tegyük fel nem vendég volt, hanem táncos, akkor is teljesen jogos a feljelentése.
Idegen embereket nem fogdosunk, akkor sem, ha piasak vagyunk. Az meg külön szégyen, hogy külföldön történt, szégyent hozva a magyarokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!