Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért lett ennyire kiherélve...

Miért lett ennyire kiherélve az Európa Játékok?

Figyelt kérdés
Nem nagyon követem az eseményt, mint ahogy a legutóbbit sem követtem, az az igazság. Az viszont feltűnt, hogy míg négy éve, az elsőn kb. 30 sportágban versenyeztek, és közel 6000 sportoló vett részt, addig idén már csak 15 sportág szerepel a műsoron, és alig 4000 versenyző van jelen összesen. Ráadásul a négy évvel ezelőtti torna még kéthetes volt, mint egy rendes olimpia, a mostani meg alig egy hétig tart. Mi az oka a minden szempontból jelentős visszaesésnek? Ennyire nem vált be ez az újfajta versenysorozat?
2019. jún. 26. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert bunda az egész. Sok sportolónak pedig nem dukál egy rommá bundázott versenyen indulni.
2019. jún. 27. 23:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Arányaiban pont, hogy többen vesznek részt. 6000 sportoló / 30 sportág esetén minden ágra jut 200 sportoló, míg 4000/15-ös felállásban 266. Azért ez elég nagy növekedés, ha azt is figyelembe vesszük, hogy ez még csak nem is súlyozott átlag.

A sportágak eltörlésére csak tippelni tudok, de én úgy gondolom, hogy azokat dobták ki, amikre nem volt nagy érdeklődés.

Kevesebb sportág levezénylésére kevesebb idő is kell, ezért lett egy hetes a rendezvény. Én ezt sem nevezném visszaesésnek. Az sem jó egyébként, ha nagyon elhúzzák, mert egy idő után megunják az emberek is, a versenyzők is és az utolsó napokból csak ráfizetés lesz.

2019. júl. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!