Kick box vilagkupara barki nevezhet?
Nincs eloselejtezo?
Azert kerdezem mert vasarnap kilatogattam oda ugyan is most vol.
Es a versenyzok 80% a amatornek tunik. Nem is teknikaznak csak csapkodjak egymast ossze vissza mint valami kocsmai verekedesben.
A ringben jatszodo kuzdelmek jok voltak. Viszont a tobbi ....
En 5 eve mma zok orszagos bajnok vagyok.
Es nem ertem hogy ez hogyan is lehet.
Azt se ertem hogy 1 ember hogy jatszat 2 merkozest egymas utan. Volt akinek 1 nap 6 volt.
én meg thai-box világbajnok és többszörös magyarbajnok és mma bajnokságot is nyertem.. és? nem értem minek kell ezt hirdetni
nincsen selejzető, az csak a magyar bajnokságokon van, ha az egyesületed benevez a versenyre akkor részt vehetsz rajta. a te dolgod eldönteni hogy megméretteted-e magad vagy nem... és igen, a WAKO-nál nem napi 1 mérkőzés van csak
na meg az sem mindegy mit nevezel csapkodásnak... van light-contact, semi-contact, low-kick stb.. ami páston megy
Csak 1 magyar thai box vilagbajnok van es nem hiszem hogy te lennel az :D
Egyebkent tatamin megy a kuzdelem
Pást a vívásnál van.
minden rendben ott fent? biztos összeverték már a fejed.
"Egyebkent tatamin megy a kuzdelem
Pást a vívásnál van."
biztos itt is félreírták nem?
meg mi az hogy 1 thai-box világbajnok van? nagyon beüthetted a fejed.
szóval az utóbbi 12 évben nem lehetett thai-box világbajnokságot nyerni, amikor amúgy sem 1 világbajnokság van egy évben, több különböző országban, több súlycsoportban, korosztályban...
egyébként ezért hagytam abba a küzdősportot, mert egyetemre mentem (most fogok végezni) és nem akartam hogy bántsák a buksim mert féltem hogy olyan leszek mint te.
kakukk kakukk
Egyetemen nem kell tudni szoveget ertelmezni?
Mert te azt nagyon nem tudsz xdddd
Aztirtam magyar
Tanulj meg olvasni
Nevedet gondolom nem mered elmondani? :D
Csak anonimkent arcoskodsz
Szerinted mondjuk az elmúlt 20 évben eddig egyetlen egy magyar nyert thai-box világbajnokságot?:DDDD te egy igazi fogyatékkal élő vagy xd
uramisten, tényleg szétverték a fejed
kérlek mutasd meg ezt a kérdést az edzőtársaidnak, had nevessenek ők is rajtad.
semmi közöd hozzá, nem osztom meg iyen buta tudatlan szarokkal mint te:D
kérlek, a következő edzésen tényleg mutasd meg ezt a kérdést az edzőtársaidnak, ha nem félsz attól hogy pofánröhögnek hogy 5 év után sem tud pár alap információt felfogni a kis agyad
te csicska;)
másrészről, a te nevedet sem látni, te "országos bal.fasz" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!