Ki mennyire szimpatikus nektek az Exatlonban még benn maradó játékosok közül? Kinek szurkoltok?
Nekem Reni, Timi, Patrik (és Máté volt) szimpatikusak, én az ő győzelmüknekörülnék, főleg valamelyik lányénak.
Rudi, Peti, Kata nagyon nem. Remélem nem hagytam ki senkit.
Nekem Palik László a kedvencem, mert egy évig csak popcorn-t evett.
Egyébként nevetséges műsor, inkább olvasok szakirodalmat, azt a tudást még pénzre is válthatom.
A munkahelyemen biztos nem azt fogják kérdezni az interjún vagy az első napokban, hogy múlt héten ki esett ki a piros csapatból.
Palikot visszaengedték az országba, a Hungaroring Zrt-s pénztalicska botránya után? Amúgy mi ez a műsor? Nem nézek tv-t 8 éve.
Valami bohóckodás külföldön, valami egzotikus országba, van két csapat, az egyikbe kiöregedett sikeres sportemberek, a másikba sportkedvelő civilek.
Vannak akadálypályák és egymással versenyeznek meg valahogy mindig kiesik pár versenyző, sajnos ennél jobban és sem tudom elmagyarázni, mert csak pár percet láttam belőle összesen.
De Paliknak nagy respect, állítólag volt hogy 1 évig csak fagyit evett, úgy diétázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!