Ha a Forma-1-ben valaki megnyeri a világbajnoki címet, de még van hátra több futam, azokat minek rendezik meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha már mind az egyéni, mind a konstruktőri VB cím megvan valakinek, akkor a maradék futamokat minek megrendezni? Sokszor van hogy már 4-5 futammal korábban eldől a dolog, de az utolsó versenyre 90%-ban megvan már a VB cím... Egy csomó plusz kiadás a csapatoknak meg mindenkinek, és a végeredményen semmit nem változtat.#versenyző #konstruktőr #csapat #futam #világbajnokság #világbajnok #rendezés #Formula-1 #világbajnoki cím #Forma-1
2018. szept. 29. 12:42
1/4 anonim válasza:
A pályákkal szerződés van, és 20-30 millió dollárt fizetnek ki a verseny rendezésért. Gyorsan csődbe ment volna az F1 ha pl a Schumacher érában amikor félszezonnál eldőlt minden le kellett volna mondani a versenyeket.
2/4 anonim válasza:
1-es jól leírta, ezenkívül a csapatoknak is vannak szerződéseik, terveik, céljaik, és habár eldőlt a fő kérdés, nagyon nagy harcok vannak a kisebb csapatok között is a jobbnál jobb helyezésekért, pontokért, hiszen azok alapján osztanak pénzt a bajnokság vége után.
3/4 anonim válasza:
A maratont sem fújják le amikor az első helyezett célba ér.
4/4 MrPifta válasza:
Mert nem mindegy, ki a 2., ki a 13.
És ugye eladták a jegyeket az utolsó futamra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!