Én vagyok az egyetlen, aki örül annak, hogy Charles Leclerc a Ferrari pilótája lesz 2019-től?
#1 - Jól ironizálsz
#2 - A V10-es motorok visszatérésének én is örülnék, de sajnos ez már nem fog megtörténni :(
#4 - Alonso csapaton belül megverte Kimit 2014-ben, aztán tudjuk, hogy mire ment a McLarennel. Vettel nem sokkal jobb nála, akiről annyit, hogy a saját hibái miatt el fogja bukni a bajnoki címet...
#5 - Ahogyan Vettelt ismerjük, könnyen lehet, hogy már az első vereségnél be akarja soroltatni őt mögé...
Én őszintén örülök neki, végre egy értelmes döntés a Ferraritól, évek óta ez az első (és kb. Schumacher óta az első szerethető pilótájuk lesz). A Raikkönen-fanok inkább örüljenek neki, hogy közel 40 évesen ennyi éven át foglalhatta feleslegesen a kedvencük a helyet a mezőny legjobb autójában, 0 teljesítménnyel, csak azért hogy Vettelkének vízhordója legyen. Ezért is örülök különösen Leclerc érkezésének, mert végre beárazza majd a Megváltó Szebasztiánt, akit Ricciardo is rommá vert első (és egyetlen) közös évükben, aki csak űrautóval és csapatsorrenddel tudott VB lenni 4x is. Ő tipikusan a túlértékelt versenyző, aki mindig a legjobb autót vezeti, mindig első számú pilóta, de még így sem mindig tud nyerni (lásd az idei év, amikor a mezőny legjobb kocsijával is 30 pontos hátránya van a gyengébb Mercedest hajtó Hamiltonnal szemben, úgy, hogy Vettel az egyetlen az élmezőnyből akinek semmilyen technikai gondja nem volt egész évben!). Szóval ebből a szempontból különösen örülök Leclercnek, mert ha nem hajlandó beállni második számúnak (amit remélek), akkor alázni fogja Vettelt, aki végre a helyére kerül.
Raikkönen meg gyalázat hogy még mindig nem tud visszavonulni, most is ahelyett hogy VÉGRE visszavonulna 40 évesen, nem, még el kell igazolnia a Sauberhez, ráadásul nem is egy hanem rögtön két évre, hogy a Ferrari után most ott vegye el a helyet egy ember elől, miközben olyan tehetségeknek nem jut hely, mint Ocon vagy Wehrlein. Na ez az igazán zavaró. Hogy valakinek lehetőség sem jut, vagy 1-2 szezon után kuka, bármekkora tehetség is, mások meg csak azért mert közönségkedvencek, 40 évesen sem lehet őket kirobbantani a mezőnyből. Persze tudom, sok rajongója van (mivel egyesek szerint nem az számít az F1-ben hogy valaki milyen gyors, hanem hogy mennyire lekezelően nyilatkozik a sajtónak, és hát Kimi ebben profi, és ez hűű de menő meg minden), és ez pénzt hoz, szóval kb. mikor már járókerettel jár akkor is a mezőny tagja lesz. Közben meg 200 fiatalnak nem jut majd ülés. Én 30 év felett megtiltanám a versenyzőknek hogy az F1-ben vezessenek. Mehetne Vettel is, Hamilton is nyugdíjba,unalmasak már, Alonsonak is örülök hogy végre távozik. Jöjjön Norris, Russell, Mick Schumacher, jöjjön a friss vér, akik versenyeznek is, nem csak űrtechnikával a pénzt markolják fel mint a két jelenlegi Ferrari pilóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!