A Forma-1 kommentátorai mért vannak annyira oda azért a Sár Löklerkért?
Én nem látom, hogy olyan kimagaslóan teljesítene. Oké, kis csapatnál van, de akkor is inkább középszerűnek gondolom.
Ennek ellenére a Szujó állandóan vele van elfoglalva, mindig ajnározza.
Rendben van, hogy ő is emberből van és neki szimpatikus, neki szurkol. De a közvetítés alatt nem pártatlannak kellene maradnia?
Régebben az Okonnal csinálta ugyan ezt. De róla mostanában leszokott és a Löklerk a kedvence.
Nem tudom te mit nézel, de Szujó és Wéber is erősen Max Verstappen szimpatizáns. Engem inkább ez zavar, mintsem az, hogy a most éppen versenyek óta jól teljesítő újoncot gyakran megdicsérik. Ráadásul Wéber - szerintem direkt - folyton franciázza az amúgy monacói versenyzőt. Ez kb. olyan, mintha Micheliszt lerománoznák.
Amúgy sokkalta komolyabban vehető lenne a kérdésed, ha nem jópofáskodnál azzal, hogy fonetikusan írod le a versenyzők neveit, mert ez amolyan óvodás humor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!