Hungaroringi futóversenyen ha nem érek célba?
45 perc a szintidö. Bár jo nagy emelkedö van benne, de teljesithetö. Én elözö nap megyek bringázni, tavaly is voltam, jó élmény. Futást azért nem vállaltam, mert juniusban egyszer sem futottam sérülés miatt, most kezdem majd megint, és délután 15 órakor lesz a futás, ha jó idö lesz akkor baromi meleg lesz. Jah, és vb döntöre nem érnék haza. Idén is bringázok, majd jövöre futok remélem.
Hajrá, nagy élmény lesz.
Remélem jövöre tudok menni futni. Sajnos nekem is kimaradt a bringázás.
A tósport rendezi, voltam több bringás rendezvényeiken is, pl tavaly a hungaroring vagy a velencei tókerülő. Sajnos a rendezés minden esetben nem valami profi, de ingyenesek az eseményeik, és még pólót is adnak. Bár tudom a futás fizetös volt, de a többi ingyenes. Én is irtam nekik anno fb-n, h inkább kérjenek pénz, csak kicsit jobb legyen, de hát valamit valamiért.
A hungaroringen tekerni meg mint irtam egy külön élmény volt, ami elnyomta a szervezés okozta kellemetlenségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!