Miért olyan nagy szám a Forma 1?
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 02:14
11/19 anonim válasza:
12/19 anonim válasza:
Ez Börni felsége? Jujj
Én még sosem voltam kinnt 1 futamon se de szeretnék!
Én voltam az a 11 éves lány aki már irt ehhez a témához!
13/19 anonim válasza:
Nos, igen.
Egy 11 éves lánynak úgy hiszem, talán még érdekes is lehet!
Egy 12 évesnek már nem.
15/19 anonim válasza:
MIndenkinek más sport tetszik. Én például nagy Forma 1 rajongó vagyok. :) Amíg Kimi Räikkönen is ott versenyzett, addig rátapadtam a képernyőre, de mostmár csak szimplán végignézem. Nekem nagyon tetszenek a helyszínek és az előzések!
16/19 anonim válasza:
ez épp olyan kérdés, hogy pl: miért olyan nagy szám a foci vagy a kosár, vagy a box.....vagy bármelyik másik sportág....
17/19 A kérdező kommentje:
szerintem a foci se nagy szám, sőt... :D
a kosár egész jó.
2010. jún. 20. 16:44
18/19 anonim válasza:
Látod lehet, hogy számomra meg a kosár nem olyan érdekes....:)
a kosárban és a forma-1-ben is megvannak a tök jó dolgok...csak ezeket nem mindenki egyformán látja:)
19/19 anonim válasza:
hát aki lecseszi pl egy futamot ,hogy csak úgy elmennek melleted az még elképzelni se tudja ,hogy milyen,mi idén voltunk a hungaroringen (ami egyébként nagyszerű pálya)word seriea by renault és más versenyek is jók ott,a célnál ültünk a ráfordítónál fent eszméletlen hangulat uralkodik itt:), a fél pályát belátni 3 kivetítő előtünk ,ha befizetsz akkor nem csak f1-et de ,formula bmw,formula renault,gp2,porche supercup stb láthatsz még,és mondom az a hangulat huuu nagyon állat lengyelek stb :D,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!