Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Meg lehet belolem versenyzo...

Meg lehet belolem versenyzo vagy felejtos?

Figyelt kérdés
9 eve sportolok de meg mindig amator szinten mert rossz volt az eddzom, nem ismerte a szabalyokat hibasan tudom a dolgokat (egy tornasportrol van szo). Ha esetleg most talalnek egy jo eddzot, akkor meg lehetnek persze magyarorszagon belul versenyzo? Most 9.es vahyok es akkor meg versenyezhetnek 10-11-12ben. Ha kepes vagyok erte mindennap gyakorolni, es ugye maganeddzohoz jarnek? Vagy ne torjem magam mar engedjem el a dolgot? Ugy kepzeljetek hogy tenyleg olyan mintha semmit sem tudnek, nincsenek elemeim, se jo technikam.

#verseny #torna #edző #kupa #szertorna #RSG #tornasport #aerlbik #magyar torna szovetseg #siakolimpia
2018. febr. 13. 23:56
 1/2 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Semmi sem lehetetlen, sőt! Nem tudom mit gondoltál de ez tök egyértelmű hogy meg tudnád tanulni a dolgokat!
2018. febr. 14. 20:25
 2/2 anonim válasza:
Bocsi nem szeretnélek megbántani de szerintem már a versenyszerű sportolásról tornában mondj le... kb 4 évesen kell elkezdeni tornászni és onnan kell sokat fejlődni folyamatosan úgy hogy már 14 éves korra szinte profi vagy :( :( :( Bocsiiii
2018. okt. 23. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!