Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki kinek szurkol az F1-ben?

Ki kinek szurkol az F1-ben?

Figyelt kérdés

Lehet csapatot és versenyzőt is írni.

Én Williams párti vagyok.

2018. jan. 28. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Egy ideig Vettel volt, de mostanában már csak nyávog és nem bír küzdeni, így most inkább Hamilton a fiatalok közül meg Verstappen.
2018. jan. 28. 13:42
 2/6 anonim válasza:

Mindegy csak ne Hamilton nyerjen. Bottasban csalódtam, remélem összeszedi magát.

Amúgy Ferrari is tetszik, azon kívül Hülkenberg, Stroll, Sainz.

Verstappen nem szimpatikus, valamint alonson jót mosolygok nem szimpatikus ő se de egy jobb autót már igazán kaphatna.

2018. jan. 28. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, olyan kifejezett fan nem vagyok. Szóval a szurkolásnak több válfaja van, van, h csak azért szurkolsz valakinek mert már megérdemelné, vagy úgy érzed korrektnek. Amúgy jó, h írok, mert sokat nem is nézem az f1et (:D), mivel az alapvető bajom, h nem túl szórakoztató, úgy 2012 óta, az volt még egy utcsó jó szezon, de a 11es is hótszar volt, a 09es még érdekes volt a maga módján. Szóval ez kérdéses, mert szimpatikus is lehet több versenyző is, vagy akit sokra tartasz, szinte példakép, mint sportember, tetszik a vezetési, versenyzési stílusa...

Alapvetően talán azt mondhatom, h Raikkönennek szurkolok, de elég árnyéka önmagának, alapból sose szokta meg igazán a turbót, és most még bele is öregedett. De talán ő a kedvenc, nagyon örülnék neki, ha feltámadna és vbt nyerne. Azon kívül, aki már reálisabb :D, szurkolok Ricciardonak, ő még aki ilyen tök szimpatikus, örülök mindig, ha ő nyer, és nagyon örülnék, ha világbajnok lenne. Akikre inkább, mint pilóta, sportember nézek fel, és a vezetési, versenyzési stílusuk és nagyon tetszik, az Alonso és Verstappen. Nagyon nagy pilótáknak tartom őket, így nem tudok nem rajongani értük és szeretni őket, de kiváltképp nem a szívem csücskei, bár főleg Alonso szimpatikus lett az utóbbi 8 évben :D, szóval a ferraris korszaka előtt nem igazán szerettem, azóta bírom a személyt is. De a lényeg, h nem azért emelem ki őket, mert kifejezetten a kis személyes kedvenckéim. Sokkal inkább az Massa, bár régen, a balesete előtt nagyon tudott vezetni is, de ma már a munkája szempontjából érthetetlenül rajongok érte, mert saját bevallásom szerint is, semmi nem tetszik, amit a pályán csinál kb. de maga a személye, ez az érzelmes, önfeláldozó, akár csapattársát is maximálisan segítő versenyző, ez az ami miatt ő az egyik kis kedvenckém lett, és nagyon szomorú leszek, ha visszavonul, bár most eléggé a szélén van megint, most nem is tudom végül mi lesz vele, egyszerűen imádom az ilyen embereket, sportembereket, igazi társ, haver, példakép, bármi. Aztán vannak olyan pilóták, akiket jónak is tartok, meg szimpatikusak is, de igazából sokat nem is tudok meg gondolok róluk, de bírom őket, és szurkolok nekik, ilyen Sainz, és Hülkenberg pld.

Most, h felsoroltam a mezőny 3adát, kérdezheted jogosan, h akkor kit nem bírok... hát van egy pár, pld Vettel stílusát, magát Vettelt nem szeretem Bottas se volt túl szimpatikus, bár még mindig ő nyerjen, mint a két túlsztárolt, akik alig jobbak jónéhány más versenyzőnél (ugye megint az, h mit érzel korrektnek), Hamiltont igazából valahol még bírom is, de rettentő bohócnak tartom ugyanakkor, egyszerűen nem szeretem az olyan sportolókat, mint ő, tipikusan az, mint a fociban azok, akik egy 11est képesek kihagyni, de azért bármi kis győzelmük, vagy sikerszériájuk után pózolgatnak. Még a vezetési stílusa tetszett is, de mint versenyző... és a kedvencem se tud lenni, de mondom, a személyt még valahol bírom is, ez egy érdekes kettősség, voltak ilyen barátaim életem során, h valamiért megfognak, ugyanakkor fa**nak is tartom őket, meg akár nagyképűnek, de valami miatt mégis mindig barátkozok velük, és bírom őket és örök szép emlék marad a személyük nekem. És mondjuk főleg Buttont se bírom, plusz Perez, Grosjean, Kvyat, Wehrlein.

A visszavonultak közül Kubicat és Montoyat bírtam, nem vagyok annyira idős, szóval csak a 2000es évek elejétől néztem. Schumit inkább, mint sportember csodáltam, annyira sose bírtam, ezt csak azért mondom, mert máig ő és valszeg nagyon sok ideig lesz a sportág legnagyobb alakja.

2018. jan. 29. 00:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Hanilton nálam is favorit, valamint Ricciardo.
2018. jan. 30. 20:50
 5/6 anonim válasza:
Inkább a számokat nézem, Hamilton
2018. jan. 31. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Annó Montoyának, aztán amióta Hamilton megjött, neki, és már azt is látom hogy a következő kedvencem Verstappen lesz. Sőt, már most is az. Hamilton eleget nyert már, és nem olyan izgalmas a stílusa, mint az első 7-8 évben volt, persze ez főleg annak köszönhető hogy az élen nincs annyi akció.
2018. febr. 20. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!