Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Érdemes tuningolni 5 ajtós...

Érdemes tuningolni 5 ajtós kocsit?

Figyelt kérdés
Azt látom képeken, hogy a kocsik amiket tuningolnak, egytől egyig 3 ajtósak, viszont ha nekem kell majd családot/haverokat szállítani, akkor macerás a ki-be ugrálás, és az 5 ajtós sokkal kényelmesebb lenne, viszont akkor ugye ott vannak az ajtók plusz súlynak. Ezért merült fel bennem kérdésként, hogy egy esetleges gyorsulási versenynél, vagy rallyzásnál mennyire lenne ez hátrány? Az alany egy honda civic lenne, minimum 1.4-es benzinmotorral, de szerintem nagyobb lesz annál.
2017. nov. 12. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Subaru Imp. 5 ajtós , 5ös Bömik is azok . 3ajtósokba jobban mutatnak , de polgári autót felesleges optikázni ami hétköznapi cuccokkal futóművel stb van ellátva is kicsi a mocija . 1,8 tól érdemesebb .
2017. nov. 12. 22:12
 2/2 veterán vas ***** válasza:

Ha jól értem, egy ferdeszemű 1.4-es benzinest szeretnél megpiszkálni, amivel később esetleg gyorsulni vagy rallyezni is akarsz. Na persze egy 5 ajtóst, mert szem előtt tartod, hogy családi/baráti fuvarokra is ezt a járművet szeretnéd használni.

Talán nem látom át az elképzelésedet, de ebben a gondolatmenetben "némi" ellentmondást vélek fölfedezni. ;)

2017. nov. 13. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!