Lewis Hamilton mitöl olyan jó?
Remélem nem komoly ez a kérdés :D
Van tehetsége hozzá, plusz van nagy gyakorlata, plusz sokat gyakorol.
Mindig jó autóban ült.
A Forma 1-ben 80% az autó 20% a pilóta jelentősége.
Azt még értem, h fociban nem látjuk át, h valaki mitől lőhet 2x annyi gólt, mint egy másik neves csatár, és azt hisszük ennyivel jobb, űrlény (nem, nem az :D), de, h F1ben sem, az már durva :D.
Minden évben nyert 2 futamot? (Amúgy 2013ban csak 1et nyert) Jó pilóta, mindig jó autóval ment, 2007-08ban a Mclaren topautó volt, 09 második felére megint ott volt kb. a 3 legjobb környékén, addig ő is szenvedett, 10-12ig szintén 1-2. legjobb autó volt, talán 10be, de főleg 11be volt nagyobb előnye a RBRnek, de amúgy akkor is a McLaren volt a fő üldöző, 13ba a Mercedessel kicsit visszalépett, mert akkor, hát nem tudom, de kb. én egy szintnek láttam a Lotust, Mercedest, Ferrarit, és az RBR meg messze dominált, de ebbe az évbe már csak 1et tudott nyerni Ham, holott Rosberg pl 2t nyert. 14-máig pedig abszolút dominál a Merci. Miért ne nyert volna minden szezonba?
A csapattársait pedig nem verte mindig 2011be legyőzte egy nem épp toppilóta Button, 2016ban pedig világbajnok lett előtte Rosberg, akit szintén nem sorolnak az f1 legnagyobb ágyúi közé, és 2010-13ig, úgy hogy egyszer se éreztem, h erősebb autóba lenne nála pl. Alonso, mégis a spanyol minden évbe megverte, Hamilton ezekbe az évekbe teljesen perifériára került, még top3as vb helyezése se volt 4-5. helyeket hozta, ha nem kerül 2014be a Mercedesbe, hanem mondjuk helyette a Red Bullba Ricciaro helyére, és Ricciardo megy a Mercedesbe, akkor máig 1xes világbajnok lenne, és valszeg Ricciardoról kérdeznéd, h mitől ilyen jó, aki pedig már 3xos világbajnok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!