Párizs megkapta a 2024. -es Olimpia rendezési jogát. Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 20:04
1/18 anonim válasza:
kb annyi,hogy legalább normális időzónában lesznek az események,nem pedig hajnalban,vagy éjszaka,mint amikor valahol a fenébe rendezik.
2/18 anonim válasza:
Két pályázat maradt két betölthető helyre. Úgy gondolták, hogy Párizs szeretne hamarabb felkészülni, mint Los Angeles. Szerintem egymás között eldöntötték mi legyen, nagyon nem kellett harcolniuk semmiért.
3/18 A kérdező kommentje:
Tulajdonképppen azért tettem fel a kérdést, mert tudom, hogy eredetileg Magyarország is el akarta vállalni az Olimpia rendezését, de visszalépett.
Miért és milyen körülmények miatt?
Gondoljátok, hogy Franciaországnak kifizetődőbb lesz a rendezés, mint a magyaroknak lett volna?
2017. szept. 15. 20:04
4/18 anonim válasza:
az csak egy realitástól elrugaszkodott buta fidesz propaganda volt.
soha egy percig nem volt komolyan gondolva.
ha pedig igen,akkor az még nagyobb ostobaság.
5/18 anonim válasza:
Az olimpiarendezés nem "kifizetődő".. Az lenne a legjobb ha kiválasztanánk egy helyet és ott tartanánk mindig az olimpiákat, ez, hogy minden alkalommal stadionokat építenek emiatt, pazarlás. A mostani rendszer szerint ott marad a rendező országoknak a nyakán egy rakat kihasználatlan építmény az olimpia vége után, de hé, legalább könnyen tudtak lopni a fejesek ebből.
6/18 Tom Benko válasza:
Az hét év múlva lesz. Talán lesz akkor annyi a keresetem, hogy elmehessünk.
7/18 anonim válasza:
Ki a facomat érdekli?Engem az foglalkoztat hogyan teremtsem meg a kenyeret a családom számára.Írígylem az ilyen embereket akiket ilyen dolgok foglalkoztatnak.
8/18 anonim válasza:
Feldughatják maguknak. Nekünk kellett volna rendezni nem ezeknek az ostoba barmoknak.
9/18 A kérdező kommentje:
He ez a véleményed, utolsó válaszoló, kifejtenéd, hogy mit nyert volna ezzel Magyarország?
És miért nagyobb "barmok" a franciák, mint a magyarok?
2017. szept. 16. 12:53
10/18 anonim válasza:
A 8. válaszolónak írom, hogy nagyon is jó, hogy nem mi rendeztük meg, mert amíg ez a tolvaj korrupt diktátor van hatalmon, a pénz 90%-át ellopták volna... De úgy látszik ez sokaknak túl magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!