Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Párizs megkapta a 2024. -es...

Párizs megkapta a 2024. -es Olimpia rendezési jogát. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

2017. szept. 13. 20:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
kb annyi,hogy legalább normális időzónában lesznek az események,nem pedig hajnalban,vagy éjszaka,mint amikor valahol a fenébe rendezik.
2017. szept. 13. 21:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Két pályázat maradt két betölthető helyre. Úgy gondolták, hogy Párizs szeretne hamarabb felkészülni, mint Los Angeles. Szerintem egymás között eldöntötték mi legyen, nagyon nem kellett harcolniuk semmiért.
2017. szept. 14. 11:44
 3/18 A kérdező kommentje:

Tulajdonképppen azért tettem fel a kérdést, mert tudom, hogy eredetileg Magyarország is el akarta vállalni az Olimpia rendezését, de visszalépett.

Miért és milyen körülmények miatt?

Gondoljátok, hogy Franciaországnak kifizetődőbb lesz a rendezés, mint a magyaroknak lett volna?

2017. szept. 15. 20:04
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

az csak egy realitástól elrugaszkodott buta fidesz propaganda volt.

soha egy percig nem volt komolyan gondolva.

ha pedig igen,akkor az még nagyobb ostobaság.

2017. szept. 15. 20:49
 5/18 anonim válasza:
91%
Az olimpiarendezés nem "kifizetődő".. Az lenne a legjobb ha kiválasztanánk egy helyet és ott tartanánk mindig az olimpiákat, ez, hogy minden alkalommal stadionokat építenek emiatt, pazarlás. A mostani rendszer szerint ott marad a rendező országoknak a nyakán egy rakat kihasználatlan építmény az olimpia vége után, de hé, legalább könnyen tudtak lopni a fejesek ebből.
2017. szept. 15. 21:13
 6/18 Tom Benko ***** válasza:
Az hét év múlva lesz. Talán lesz akkor annyi a keresetem, hogy elmehessünk.
2017. szept. 15. 21:19
 7/18 anonim válasza:
100%
Ki a facomat érdekli?Engem az foglalkoztat hogyan teremtsem meg a kenyeret a családom számára.Írígylem az ilyen embereket akiket ilyen dolgok foglalkoztatnak.
2017. szept. 16. 09:56
 8/18 anonim ***** válasza:
17%
Feldughatják maguknak. Nekünk kellett volna rendezni nem ezeknek az ostoba barmoknak.
2017. szept. 16. 12:31
 9/18 A kérdező kommentje:

He ez a véleményed, utolsó válaszoló, kifejtenéd, hogy mit nyert volna ezzel Magyarország?

És miért nagyobb "barmok" a franciák, mint a magyarok?

2017. szept. 16. 12:53
 10/18 anonim válasza:
100%
A 8. válaszolónak írom, hogy nagyon is jó, hogy nem mi rendeztük meg, mert amíg ez a tolvaj korrupt diktátor van hatalmon, a pénz 90%-át ellopták volna... De úgy látszik ez sokaknak túl magas
2017. szept. 17. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!