Szertorna otthon?

Figyelt kérdés
Nincs lehetőségem szertornázni,de otthon tudok.Van korlátunk,ahol tudnék pörögni (bocsi ha nem ez a szakszava) tudnék talajtornázni,és még gerendázni is de azt csak suliba!Van egy barátnőm és nővére akik jártak szertornára,ők segíthetnek.

2017. szept. 11. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha szeretnéd akkor csináld. Mi pontosan a kérdés? Mit szeretnél elérni vele? Hány éves vagy? Miket sportoltál eddig?
2017. szept. 11. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát hogy jó ötlet-e otthon szertornázni..12 vagyok jelenleg,eddig lovagoltam de sajnos abba kellett hagynom.Jelenleg fáj mindkét bokámnál vagyis az ínszalagnál jobban mondva,mitől lehet?Már szerda óta..Vasárnap nem fájt kicsit sem,ma meg újra előjött.Lehet attól,hogy spárgáztam (még nem megy le teljesen) és nem melegítettem be?
2017. szept. 11. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Amíg vigyázol magadra, és mindig bemelegítesz előtte, addig persze. Van egy csomó (angol) videó Youtube-on, azokból is tanulhatsz. Sok sikert
2017. szept. 13. 20:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. szept. 14. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!