Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi a véleményetek Max Verstapp...

Mi a véleményetek Max Verstappenről?

Figyelt kérdés
Szerintem tök jó ,hogy ilyen fiataloknak is adnak esélyt és szerintem jó versenyző, de kicsit veszélyes magára és versenytársaira(pl.ma a hungaroringen).Egy világbajnokságot szerintem biztos nyer de nem most és nem is jövőre.Kell neki még sok gyakorlás.
2017. júl. 30. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Tehetséges versenyző, valóban lehet egyszer világbajnok is, viszont mocskosul nagyképű
2017. júl. 30. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Vettel mellé kéne, mert az utóbbi 7 évbe el lett kényesztetve. 4 évig volt egy Webber, aztán kapott egy Ricciardot, aki le is győzte egyből, most van egy nyugdíjas jó társa. Verstappennel megizzasztaná nagyon
2017. aug. 1. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Már most világbajnok lehetne, nem kell neki több gyakorlás, max. ahhoz,h még jobb legyen, persze, de annyira már most is van jó, h nyerhessen. Hibázni mindenki hibázhat, nem volt szándékos... Persze látszik, h hiába van meg a sebessége azért még nem egy Alonso, ennyit mutatott ez az incidens.
2017. aug. 2. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!