F1 2017 Magyar nagydíj, Valaki tud-e róla hogy lesz e 9990. -ft-os vonatos jegy?
Figyelt kérdés
Ma hívtam az Ibuszt de nem tud róla semmit, persze ajánltak drágább jegyet 2x ennyiért azt mondva, hogy ez most a legkedvezőbb jegy. Vagy csak később adják ki ezeket a jegyeket?2017. jún. 6. 18:26
1/8 anonim válasza:
Hát, amikor én voltam (2014), akkor ingyen lehetett utazni a vonaton a jeggyel. A legolcsóbb álló jegyem volt.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen évek óta én is azzal megyek de mindjárt itt van július és még senki se tud erről a vonatos jegyről 2016 ban június 16.-án vettük meg a jegyeket, de most még nem is tudnak róla.
2017. jún. 12. 20:10
3/8 anonim válasza:
Úgy tudom megszuntettek minden kedvezmenyt, hogy b4sszak meg az anyjukat.
4/8 A kérdező kommentje:
Pedig az egyetlen elfogadható árú jegy volt :(
2017. jún. 15. 15:03
5/8 anonim válasza:
Én is szomorú vagyok, tavaly előtt 20000Ft-ért 80ezres tribunjegyet sikerult vennem így, de a 9990es allojegy is nagyon korrekt volt. Így most még kevesebb magyar lesz kint...
6/8 A kérdező kommentje:
Pontosan én is a 9990-es vonatossal jártam évek óta és elég messziről és rengetegen szálltak fel minden városból. És valószínűleg hogy ha nem lesz ilyen jegy elég kevés állójegyes lesz kint ami valljuk be nem olyan jó a ringnek. De írtam a MÁV-nak egy e-mailt hogy valamit tegyenek és azt a választ kaptam hogy később érdeklődjek hogy lesz e jegy mert még nem tudják, bakker lassan egy hónap és futam máskor ilyenkor már megvolt a jegyem. :(
2017. jún. 17. 12:29
7/8 anonim válasza:
Én az ostermann/gpticketshopnak írtam, pont a napokban, hogy mi a helyzet ezzel, mert sehol semmi infó róla (ami egyébként nevetséges egy évek óta létező és népszerű jegytípusnál)...
Egy sorban sikerült válaszolniuk:
"Vonatos jegyünk idén nem lesz."
Én is nagyon sajnálom, évek óta jártunk ezzel Szegedről és tényleg sokan voltak mindig. Ilyen távolságból szinte csak ezzel érte meg, legalábbis mi 80 eurós general admissonnal biztos nem megyünk...
8/8 A kérdező kommentje:
Mi is mindig Szegedről indultunk és már a hajnali 4.30as vonaton rengetegen voltak, sőt a későbbieken is. És hihetetlen hogy csinálják ezt, evvel a jeggyel megy a 30%-a az embereknek akik kimennek a Ringre. :( MEgpróbálkozom még egyszer a MÁV-nák hátha mondják hogy nem lesz és hagyjam rá, mert ugye normális választ is luxus adni csak annyit hogy érdeklődjek később.....
2017. júl. 1. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!