Jó az a honda motor? 😂😂😂
"honda motor" ebből mindenki a forma1-re gondol szerinted? Miért lenne ilyen egyértelmű? Volt már honda motorom, nagyon jó volt, a kérdésed meg egy semmitérő értelmetlen nulla. nem is tudom miért válaszoltam de talán abban reménykedtem hogy csak elfelejtetted a linket és értelmes kérdést akartál feltenni....
DE NEM.
te ha jól értem egy bedöglött motorról kérdezed hogy jó-e??? Jó hát! remélem a tied is tönkremegy, lehet hogy neked akkor lesz jó a kocsiban ülni ha nem megy se előre se hátra.
5,6: Teljesen érthető mit kérdezett meg, mert a ":Sport, mozgás/Versenyek, olimpiák" kategóriában tette fel.
A 6. nem tudom, hogy képzelte ide az utcai járműveket (ahol jó minőség a Honda, legalábbis ezt hallottam eddig).
Nyilvánvalóan Fernando Alonso kálváriájára gondolt.
És ja, a Honda versenyistállói egy nagy rakás ..., még akkor is, ha a Hondás Sato nyert az Indy500-on, a WTCC-ben se hozza azt a gyári Honda, amit kellene.
Az F1, pedig a Honda márka lejáratása jelenleg.
Lehet, valami nagy dobásra készülnek turbómotor téren, de az is lehet, egyszerűen "mellélőttek" a konstrukciónak (azaz ez a koncepció sohasem fog rendesen működni), mert a japánok csináltak már ilyet korábban...
Ugyanakkor az F1-es első turbó korszakból legendásan jó a Honda hírneve, éppen ezért mindenki egészen mást várt...
A legszomorúbb, hogy a második, jelenleg még futó, legrégebbi és egyben egyik legpatinásabb Formula1-es istállót is hazavághatja a jelenlegi forma.
A McLaren tönkretétele sokkal nagyobb veszteség lenne, a Honda bármelyik fiaskójánál!
8.: Értem, semmi gond, a mai F1-en nem sokat veszítesz.
A nagyobb versenyekre érdemes ránézni.
Monaco (F1), Belga Nagydíj (F1), Nürburgring 24 h, LeMans 24 h, Indy 500, stb...
Ha ezekre ránézel, vagy az eredményeikre, nagyjából már képben leszel a világ élvonalbeli pálya autósportjában.
És azzal, is, hogy jó-e most a Honda motor az autóverseny sportban.
Tényleg, nem nézem, de a MotoGP-ben mi van a Hondával most?
„"honda motor" ebből mindenki a forma1-re gondol szerinted? Miért lenne ilyen egyértelmű?”
Kategória: Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!