Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ha nem maszturbálok egy...

Ha nem maszturbálok egy verseny előtt, attól javulhat a teljesítményem?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy ha tartósan nem maszturbálunk, nagy lesz a tesztoszteron mennyisége a szervezetben. Ez azt is jelentheti, hogy akár csak hozzáállásban javulhat a teljesítményem?

2017. márc. 4. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat en a fociba tudom hogy eb/vb alatt a kapitany sokszor tiltja a jatekosoknak a nemi eletet a torna alatt szoval lehet ebben valami..
2017. márc. 4. 00:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok sportoló, de nálam dekoncentráltságot okoz, ha kanos vagyok, és nem verhetem ki.
2017. márc. 4. 00:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg igen az se mindegy hany eves vagy. Mas egy 25 evesnek meg egy 16 evesnek. Nyilvan aki kamaszkorat eli az porgetne a pelot egesz nap
2017. márc. 4. 00:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Javulhat igen.Köztudott, hogy sok férfi versenysportolónak tilos a szex verseny előtt, mert lerontja a teljesítményt, viszont a nőket meg felpörgeti.Ez a maszturbációra is vonatkozik gondolom.
2017. márc. 4. 01:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Botorság.

Mit gondoltok miért hirdették mindenhol, hogy mégis hány ezer óvszer áll a Riói olimpia alatt a versenyzők részére? Nyilván ha bárminemű teljesítményromlást eredményezne akkor menne a lázadozás az edzőgárdák részéről, hogy az évekig tartó felkészülés ilyen piszlicsáré dolgon csúszik el.

Ez a tesztoszteron mennyiséges valami pedig nagy vakítás. A herék, valamint a mellékvese mindentől teljesen függetlenül termel valamennyi (0-30 mg) közötti tesztoszteront per nap. Nem számít, hogy épp teli vannak-e azok a raktárak avagy üresen tátongnak.

Valamint attól sem kell tartani, hogy a tesztoszteront a maszturbálás után ondótermelésre fogja felhasználni a szervezet.. Mivel nem a tesztoszteronból lesz a spermium, az pusztán a folyamat beindításáért felelős.

2017. márc. 4. 01:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor arrol is hallottal, hogy ki volt borulva egy muugro csaj a szobatarsara mert verseny elott szexelt es elcseszte az egesz versenyt a csapatnak.

Az olimpian legtobbszor akkor megy a dolog amikor mar befejeztek az a sportolok a sajat szamukat. Versenyuk utan meg altalaban 1 hetet ott vannak akkor van idejuk/

2017. márc. 10. 04:24
 7/7 anonim ***** válasza:
én szétesek a masztitól se edzés nem megy se semmi.. ezért edzés napokon ki is hagyom meg versenyen természetszerűleg, de sztem pihenőnapra belefér.
2017. márc. 24. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!