Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek kik keményebbek,...

Szerintetek kik keményebbek, a székelyek, szerbek, ukránok vagy oroszok?

Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem közel ugyanolyan keménységű az emberi faj valamennyi képviselője.
2017. márc. 3. 20:07
 2/11 A kérdező kommentje:

Haha valaki nagyon tudja forgatni a szavakat. GRAT!

Egyébként szívósságra, bátorságra, fizikai erőre meg harciasságra értem. Meg esetleg a verekedési tudást is ide vehetjük.

2017. márc. 3. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Azok meg személytől függenek, nem nemzetiségtől.
2017. márc. 3. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Általánosságban az oroszok. Azt hiszem 5 év katonaság van náluk. Egyszer láttam verekedni oroszokat. Az átlag magyar sehol nincs hozzájuk. De a székelyhez képest sincs. Nem hiába terjedt el a "tápos" kifejezés a magyarországiakra. Műkajákat esznek, edzéshez porokat használnak, lusták a kemény munkához. Még a gyerekeiket is inkább tápszerrel etetik. Tisztelet a kevés kivételnek. A szerbek se kutyák mondjuk. Ott jóval minőségibb pl. a keleti harcok oktatása, mint Magyarországon. Sőt, szerintem minden harcra igaz ez. Ukránokat nem ismerek.
2017. márc. 4. 08:17
 5/11 anonim válasza:
100%
Küzdősportolóként, elég sok oroszt és ukránt látva azt mondom hogy az ukránok és oroszok iszonyat szívósak és erősek de nyilván embere is válogatja.
2017. márc. 6. 17:01
 6/11 Berserker88 válasza:
100%
Kozákok, nem véletlen hogy a Szovjet katonák sem szívesen találkoztak velük. :)
2017. márc. 7. 12:03
 7/11 anonim válasza:
68%
A székelyek.Keménységüket fokozza furfangos észjárásuk.
2017. márc. 8. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

azt mondom hogy az oroszok,de csak mert qrrva hideg van náluk álltalában.és úgy isszák vodkát...

A székelyek is ott vannak de nekik azért nem kell annyira zord körülményeket elviselni.

a verekedési tudás az nem alap tartozék az embernek,az tanult dolog.

2017. márc. 8. 23:54
 9/11 A kérdező kommentje:

8

A verekedést lehet tanulni de ott van a vérmérséklet is. A székely is például hamar előrántja a bicskát. Nem sumákol, taktikázik, kétszínűsködik, hanem ha keresztbe tesznek neki, ott helyben el akarja dönteni a dolgot férfiasan. Szóval a harcias jellemvonás az szerintem alapból vagy megvan valakiben vagy nincs. A keleti népek alapból vadabbak...a szlávokat beleértve. Akiben pedig van egy kis agresszivitás az jobb eséllyel megtanul bunyózni mivel gyakrabban kerül olyan helyzetbe mint olyasvalaki aki elkerüli, kibújik alóla.

2017. márc. 9. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a keménység pályafüggő. És mindig átlag emberről lehet beszélni, hisz minden társadalomban mindenféle náció, illetve ennek mindenfajta neveltetése is előfordul.

Orosz nyilván télen a tajgán, brutális hidegekben, durva testi közelharcban edződött. Szívóssággal, mérhetetlen türelemmel oldja meg a dolgokat. Hihetetlen, hogy ez a nép mi mindent meg nem csinált akár technológiában, akár tudományban, akár hadviselésben...

Az eredeti német pl. a fegyveres küzdelemben, fanatizmusban, technikai mentalitásban, precizitásban verhetetlen.

A székely nyilván hegyvölgyes terepen, főként a stratégiában nyerőbb, valamint tudja, hogy a fegyver soha nem az ember kezében, hanem az agyában van. Kitartó, szívós, de testi ereje nem vetekszik pl. egy ukránéval.

Szerbek: Erőteljes fanatizmus és végletesség, vérbosszú jellegű mentalitás. Mikor más rég leáll, Ők csak akkor kezdenek igazán bele. Ettől igazán félelmetes harcosok.

Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy szerintem nem lehet ilyen sorrandet felállítani, mert helyzetfüggő, hogy pillanatnyilag éppen kinek kedvez a "harci szerencse"/terepviszonyok, stb. Egyik esetben ez a jellegzetesség segít tőbbet, másikban pedig az.

2017. márc. 9. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.