Darts döntetlen tippmixen?
A mai Wade vs. Taylor meccsre raktam, ami döntetlen ( 6-6 ) lett.
Valaki elmondaná hogy ilyenkor mi van, kit kell nyertesnek tekinteni, vagy hogy van ez?
Tudom, a lottózóban megmondják hogy nyert-e a szelvény vagy sem, de elég messze van a lottózó és nem szeretnék feleslegesen elmenni.
Pedig lehet fogadni döntetlenre. De most elbizonytalanítottál. Milyen típusban fogadtál? "1X2"? Mert én úgy tudom, hogy tippmixen nincs olyan, hogy nem lehet a döntetlenre fogadni dartsnál. Például a bet365-nél lehet úgy, és ha döntetlen lesz, akkor a tét visszajár.
De egyébként a tippmix oldalára ha felmész, és rámész, hogy "eredmények", majd kiválasztod az adott meccset, akkor az összes fogadási típus kimenetele, az adott meccsre ki lesz írva, és le tudod ellenőrizni.
Igen, 1X2 ben fogadtam, először mobil appon ( tippmixsegéd ) állítottam össze a szelvényt, és ott fixen csak H / V volt kimenetelnek.
Aztán lottózóban kitöltöttem és feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!