Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » F1! Mennyire viheti Lance...

LaciGrosj8 kérdése:

F1! Mennyire viheti Lance Stroll az idén? Mi a véleményetek a Williams újoncáról?

Figyelt kérdés

2017. jan. 10. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ attól is, hogy milyen lesz a Williams idén. Az első pár futam után már komolyabb véleményt lehet alkotni róla. Mindenesetre én nem féltem, sőt azt mondom, ha jó kocsi lesz alatta, akkor elég komoly eredményeket is elérhet. Pénzes pilóta, de nem egy Narain Karthikeyan (nem megbántva ezzel az indai versenyző érdemeit).
2017. jan. 10. 18:45
 2/2 anonim ***** válasza:
55%

nem hinném, hogy sokra, mert Massa mellett bármi történik csak veszthet. Ha elveri se fogják értékelni, mert Massa már kiöregedett ha meg kikap akkor még inkább le fogják húzni.

Persze ettől függetlenül ha a Williams jó lesz és szerez pontokat, jó csatákban vesz részt akár megalapozhat magának egy nevet de valahogy Perez feelingem van vele kapcsolatban. Hiába a komoly támogatás ami mögötte van nehezen tudom elképzelni, hogy egy top csapat számoljon vele, anélkül meg lehetetlen maradandót alkotni.

2017. jan. 12. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!