Magyarországon hogy lehetek olyan boxoló aki pénzt keres a box-al?
Kezdjük ott, hogy a világon mindenhol ott kezdődik a pénzkeresés a boxszal, hogy jó vagy. Nos ezt a sportot a legtöbben elkezdik 10 éves korukban, ergo ha te most lendülnél bele a többiek a legalább 10 éves rutinjukkal úgy elp*csáznak, hogy azt se tudod merre dőlj.
Kereshetsz még pénzt felhozóemberként. De ne számíts csillagászati összegekre de az is pénz.
Ha jó vagy, akkor jön menedzser aki pénzt keres majd neked.
21 évesen ne álmodozz, a boxról lecsúsztál, akár csak az úszásról, kajakozásról stb. Amatőr szinten tudod csinálni, de ahoz csodának kell történnie hogy olyan szinten tudj boxolni. Lényegében feljebb le is írták.
10 évet voltam a harcművészetekben, küzdősportokban. Hidd el, a gyorsan tanulok és hiszek magamba édes kevés lesz ha szemközt vágnak, nem azzal fogsz foglalkozni hogy hiszel e magadban vagy sem.
Több féle stílust próbáltam, kung fu, k1, kyokushin karate. Több stílusban magasabb fokozatom van, és tényleg nagyon jó voltam, de mégsem mertem olyan szinten versenyezni, mert aki profi szinten csinálja, ahoz előszőr is pénz kell, idő, tehetség, vagy iszonyat szorgalom.
Minenk kérsz egyébként pozitív vagy bíztató kommenteket? Az nem érdekel hogy hánya ember él meg a boxból az országban? És te az elit csoportba akarsz tartozni, de csak a szép dolgokat akarod hallani, hát írhatok olyan részt is.
Biztos nagyon kemény gyerek vagy, fel fognak fedezni, tökéletes a súlyos és a magasságod, és ha gyorsan tanulsz, hiszel magadba, akkor egy Klicsó sem lesz akadály.
Ehez skill kell, és majd ahogy telnek az évek az edző tudni fogja hogy érdemes e foglalkozni veled olyan szinten, hogy felépíts egy karriert.
Ha bunyózni akarsz akkor ott az MMA. Úgy gondolom hamar fel fog jönni, és egy hasonló jellegű edzésen kijönnek azok hogy miben vagy jó, és használhatod a repertoárodban.
Mert az hogy te boxolni akarsz, korántsem jelenti azt hogy ütésben vagy a legjobb. Lehet földharcban sokkal sikeresebb lennél, vagy rúgásban, akármi. Ott van aki később száll be és profi szinten csinálja, de itthon az is csak álom.
El is felejtettem, hogy létezik ez a kérdés :D (az 1. válaszoló vagyok)
És is kemény voltam tojáshéjjal a seggemen másfél éves box karrier után. Azóta amúgy azt az utat jártam kb be a sportban amit Orfeus leírt, igaz nem nekem.
Az én kérdésem is ugyanaz kérdező, sikerült? Vagy csak a kezdeti lendület volt nagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!