Friss Forma 1 szurkoló vagyok vannak valami alapdolgok, fogalmak amiket tudnom kell?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat.2016. szept. 4. 16:37
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Illetőleg kövesd állandó figyelemmel a dolgokat. 2017-es szezontól újítások jönnek. Szerintem inkább szurkolj csapatnak mint versenyzőnek. Így legalább egyszerűbb a dolgod. Jó szurkolást és Üdv a Klubban!
3/8 A kérdező kommentje:
Köshönöm mindkettőtöknek raikkönennek szurkolok de ahogy elnézem ebben a szenzonban inkább Hamilton vitte a futamokat.
2016. szept. 16. 18:10
4/8 A kérdező kommentje:
Végülis igazad van biztosabb csapatnak szurkolni akkor vagy Ferrari vagy Mercedes.
2016. szept. 16. 18:11
6/8 anonim válasza:
Nézz meg archív felvételeket először is. Az F1 elég sokat változik 5 évenként. A mai, már messze nem az az F1, amit pl. én megszoktam a 90-es években. Ajánlom kezdésnek a 70-es éveket! A motorhangokat is hallgasd!
Nézz más sorozatokat is meg, pl.: DTM, WTCC, GP2, GP3, kamion EB, netten a LeMans-i 24 órás, Nürburgring 24 órás!
Nem feltétlenül az F1 a legizgalmasabb! Ott a technika a legbonyolultabb! A Le Mans-i 24 óráson az LMP1 kategóriában láthatsz az F1-nél bonyolultabb versenyautókat.
Az aktuális szabályokat évről-évre letöltheted az FIA honlapjáról angol nyelven. Jövőre változnak úgyis.
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom a motor is változott asszem szívó V8-as volt 2013-ig most V6 turbó köszönöm a válaszokat vissza nézem akkor a korábbiakat is.Am szerintem is soakt változott az évek alatt.De így is szeretem:-)
2016. okt. 24. 06:52
8/8 anonim válasza:
Jövőre pedig eltörlik a zseton rendszert így a motorfejlesztés teljesen szabad lesz gyakorlatilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!