Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » 13 évesen késő elkezdenem...

13 évesen késő elkezdenem gokartozni?

Figyelt kérdés

Nagy álmom, hogy egyszer autóversenyző lehessek. De ehhez mit kell tennem, vagy egyáltalán van esélyem, hogy megvalósíthassam? Amennyire ennyi idősen komolyan lehet gondolni, annyira komolyan is gondolom...

13/l

2016. aug. 16. 11:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
13 évesen már mindennek késő, matuzsálemi kor ez, nemsokára meghalsz.
2016. aug. 16. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:

En is kb. ennyi idosen akartam elkezdeni gokartozni, szerintem ha tehetseges vagy es van benned kello alazat, vagj bele. Hamilton 10 evesen kezdte! Ha meglatjak benned a tehetseget 16-17 evesen mar Formula Renault bajnoksagban is szerepelhetsz vagy valamelyik masik kontinensversenyen! Csatlakozz egy csapathoz, ok majd segitenek a versenyek felkesziteseben. Ugyanakkor mar az elejen nagyon melyen a zsebedbe kell nyulni, mert havi masfel milliot kell fizetni a csapatnak plusz gokart plusz kerek plusz a szallitasi koltseg versenyrol versenyre. Az a legnagyobb remalom, amikor pl. esos ido van, eltaktikaztok valamit es totalkarosra osszetorod a gokartot, mert kb. 3 milliot kell fizetni egy uj gokartert.

Megkeresel egy gokartcsapatot, kihozod a maximumot a gokartbol, felmernek teged, a vegen elmondjak, hogy alkalmas vagy-e vagy megsem.

De mar az elejen nagyon melyen a zsebedbe kell nyulni, nem olcso mulatsag. De ha bekerulsz egy elitbajnoksagba, akkor megfog terulni az osszeg a szponzorok jovoltabol.

2016. aug. 16. 11:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen szinten szeretnél versenyezni?

Ha csak mint gokart versenyző nem.

Haverom 30 évesen lett versenyző - persze amatőr bajnokságokban.

Sztem inkább pénz kérdése, mivel először a Neked v. szüleidnek kell beletenni a millákat, és csak a végén láthatsz belőle valamit ha nagyon jó vagy.

Az hogy lány vagy engem nem zavar, de azért van egy előítélet az autóversenyzésben ezzel.

Kívánom hogy megvalósítsd! :-)

2016. aug. 16. 11:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Hamilton 8 évesen kezdte..
2016. aug. 30. 18:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ha tehetséges vagy, akkor lehetsz autóversenyző! Csak ne add fel! És sajna elég sok pénzbe is fog kerülni..
2016. aug. 30. 18:36
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Azért itt sajnos el kell, hogy szomorítsalak. Persze, lehet mondani, hogy ne add fel, meg hasonló dumákat, hogy ha ilyen meg olyan tehetséges vagy.

Azt tudnod kell, hogy F1-ről ebben a korban már lecsúsztál, a Formaautózásnak meg az a csúcsa, magyarul semmi értelme.

A túraautóra simán van időd, oda idősebben is el lehet kezdeni. A Profi gokarthoz is még van esélyed, esetleges gyári csapathoz kerüléshez, mivel ott sok a felnőtt pilóta (Foré, Ardigo, Lammers pl.)

Viszont szponzort találni szinte lehetetlen és ezt úgy mondom, hogy eredményeim is vannak, mert megjártam pár bajnokságot külföldön is. Ha adsz mások véleményére inkább a túraautózás felé vedd az irányt, de először győződj meg róla, hogy megkapod-e a kellő anyagi támogatást hozzá. Amatőr szinten simán elbírható a versenyzés, viszont profi szinten nehezebb összerakni egy szezont.

2016. szept. 10. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Te mindenhol ott vagy? :D
2016. szept. 11. 09:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt hogy érted? Ez az egy ezzel kapcsolatos kérdést írtam ki :/
2016. szept. 11. 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdező nem neked írtam. A 46%-os válaszolónak. Minden F1/gokart kérdésnél ott van :D...
2016. szept. 11. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, amit mondasz. Láttam ezt a kérdést és emiatt regisztráltam fel az oldalra, szóval valakivel keverhetsz.
2016. szept. 11. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!