Csak szerintem megy ilyen gyengén ez az olimpia?
Figyelt kérdés
Jelnleg 5 aranyunk van amiből Katinka 3 mat szerzett. Ha ő nem lenne akkor még csak 2 nél tartanánk. Meg valahogy úgy érzem hogy ez most nem megy nekik.2016. aug. 14. 19:45
1/8 anonim válasza:
Azért már nem vagyunk a 70-80 as években amikor fele ennyi ország indult és szinte minden sportágban ugyanaból az országból érkeztek a győztesek. Manapság a sport globális dolog lett, ilyen országok mint Fidzi, Koszovó is nyert aranyérmet. Egyre nagyobb a harc, egyre több az esélyes. Még nincs vége, Londonban az első hét után 2 aranyérmünk volt. Majd a végén vonjuk le a következtetéseket.
2/8 anonim válasza:
Több érmünk van kb. mint Közé-Európának összesen. De a szomszédos országoknál biztosan. Ez alapján nem mondanám rossznak a teljesítményünket.
3/8 anonim válasza:
Még csak ezután jönnek a kajak-kenusok, plusz még van egy-két éremesélyes birkózónk is, és ne felejtsük el az öttusázókat sem, sőt vízilabdában is jók lehetünk éremre.
4/8 anonim válasza:
Azért még nincs vége az olimpiának.Pekingben,összesen volt 3aranyérmünk.
5/8 anonim válasza:
Egyébként,bár én is számontartom az aranyérmeseinket,egy ekkora országtól mit vársz?Persze,nagy "kultusza" van nálunk az olimpiának,de ez inkább a "szocializmus öröksége".
6/8 anonim válasza:
Mondjuk,azt nem értem,hogy "ha Katinka nincs,akkor csak 2-nél tartanánk".És?Ő nem a magyar csapat tagja?A '92-es olimpián 11aranyérmünk volt.De,ha Egerszegi 3aranyát levonjuk,akkor csak 8.Sőt,ha Egerszegit és Darnyit "kivonjuk",akkor csak 6.De miért tennénk?A magyar csapat akkor,11aranyat nyert,most meg 5-nél tart.
7/8 anonim válasza:
kicsit szerintem is gyengén megy, de ezt azért is érezhetjük mert még vezettük is az éremtáblát azóta zuhanunk lefele, általában pedig lentről szoktunk felfele menni, no meg a közvetlen riválisaink: AUS, JPN, ITA jobban teljesítenek és nem tudjuk felvenni velük a versenyt
8/8 anonim válasza:
Én nem érzem,hogy gyengén menne,inkább a kezdés volt erős. A reálisnak tartott 7-8 aranyérem még simán meglehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!