Miért változott a 2012-es Londoni Olimpia éremtáblázata?
2016. aug. 8. 18:42
1/6 A kérdező kommentje:
Én is arra emlékszem, hogy Magyarország 9. lett, de elvileg hivatalosan 10.
2016. aug. 8. 18:46
2/6 Koplárovics Béci válasza:
Alul mindkettő felsorolja, hogy miért vannak változtatások. A magyarban nincs benne mind, az angol nyelvűben egész friss változások is vannak.
Lásd "List of official changes in medal standings" rész.
3/6 Koplárovics Béci válasza:
Azért csúsztunk hátra egy helyet, mert az ausztrálok kaptak utólag egy aranyat (2016 március 24, az angolban benne van, 50km gyaloglás), amivel ugyannyi aranyuk van, de több ezüst, így elénk kerültek.
4/6 anonim válasza:
És miért kaptak utólag aranyérmet az ausztrálok?
5/6 Koplárovics Béci válasza:
Lásd ugyanott, a "List of official changes in medal standings" rész :)
Az egyik orosztól elvették az aranyat 2016 március 24-én (50km gyaloglás, gondolom dopping miatt), és mivel a 2. az ausztrál lett, így utólag neki adták (az ezüstöt értelemszerűen az ott bronzérmes kínai kapta, a bronzot pedig az akkor negyedik ír).
6/6 anonim válasza:
De mi ez már hogy utólag veszik el az aranyérmet 4 év után? Ilyet hogy lehet csinálni? És mi értelme van? Ugyanúgy a többiek is doppingolnak, nem értem ezt az ostoba műsort, amit előadni próbálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!