Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Van aki fennmarad nézni az...

Van aki fennmarad nézni az olimpiát?

Figyelt kérdés
Úgy értemazokat a versenyszámokat amik magyar idő szerint éjjel vannak(úszásdöntők,etc). Ti hogy időzítitek az alvást? Lefekszetek korán,majd felkeltek a fontos versenyeknél, vagy le sem fekszetek és majd alszotok utána?
2016. aug. 4. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Igyekszem, de dolgozni is kell, szóval nem fog minden nap menni. Megpróbálom felvenni és este megnézni.
2016. aug. 4. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
végig nézem egész éjjel ha gondolod írj és nézzük együtt ha van bárki akkor írjon ő is
2016. aug. 5. 00:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a napomat kifejezetten ehhez fogom igazítani. A fontosabb eseményeket, pláne a magyar vonatkozásúakat élőben szeretném látni. De olvastam egy felmérést a napokban, és az alapján az elhanyagolható kisebbséghez tartozom. Az emberek 5-6%-a mondta csak, hogy fent fog maradni éjszaka is, a többiek megnézik felvételről, vagy elolvassák az újságban, esetleg még azt sem...
2016. aug. 5. 04:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is próbálok majd fennmaradni és nézni élőben.:)
2016. aug. 5. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Beállítottam az ébresztőt 03:30ra, Katinka döntőjére.
2016. aug. 7. 01:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az elolvasom kategória vagyok.
2016. aug. 7. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!