Melyik csatornákon lesz élő közvetítés az olimpiáról?
Valóban nem fog az Eurosport közvetíteni. Így volt már a szocsi téli olimpián is két éve. A jelenlegi olimpiai ciklusban alapvetően csak nemzeti tévétársaságok kaptak közvetítési jogot, több országban is fogható csatornák, mint az Eurosport nem.
Ami nézői szempontból elég rossz, és itt most nem is a műsor vagy a kommentátorok színvonalára gondolok elsősorban. Hanem arra, hogy az MTV szokás szerint a magyar érdekeltségű versenyekre fog koncentrálni várhatóan, miközben komplett sportágak egy perc adásidőt nem fognak kapni a két hét alatt. Ami egy bizonyos szintig érthető persze, de amikor századszor ismételnek meg egy magyar éremszerzést, vagy tét nélküli vízilabda-csoportmeccseket adnak élőben, miközben három-négy másik helyszínen aranyérmekről döntenek éppen, amikről még utólag sem számolnak be, az azért már egyértelműen túlzás szerintem.
Szerencsére interneten azért lehet elég jó streameket találni. Két éve én úgy emlékszem, a BBC oldalán követtem, amikor a tévében valami tök érdektelen (ismétlése) ment éppen. De sajnos ahhoz is trükközni kell az IP-címmel, azt hiszem, mert magyarországi címről alapból nem engedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!