Dj Bax kérdése:
Hungaroring 2016 kérdés?
Figyelt kérdés
Tavaly voltam pénteki jeggyel és be lehetett menni a boxlátogatásra is csütörtökön!! Most is van pénteki jegyem de láttam olyat a hivatalos program oldalon hogy csütörtökre 3 napos bérlettel!! Akkor ez most hogy van idén is be tudok menni pénteki jeggyel vagy már nem lehet? vagy minden érvényes jeggyel be lehet menni boxlátogatásra csütörtökön hogy van ez? jó lenne ha be tudnék menni most is a pénteki jeggyel2016. júl. 20. 19:48
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg be, mert kb meg se néztek semmit...
Azért volt akkora tömegnyomor. Ez így katasztrófa szerintem. Én most voltam először, de ennek sok értelme nincs. Semmit nem láttam konkrétan. Végigmentem úgy a boxutcán, hogy csak idegenek hátát láttam, semmi mást.
Miért engednek be erre a 2 óra hosszára 20 ezer embert? Ha csak a bérleteseknek szól, akkor miért van ott boldog- boldogtalan? Amikor pedig a kis láthatósági mellényes őrök ott szerencsétlenkedtek, mert nem mertek szólni a szembe jövőknek, hogy egyirányú a boxutca, na az igazán szánalmas volt. Ha jövőre is ez lesz, tuti nem megyek. Szerencsétlen gyerekek is ott sírtak kínjukban, hogy ki akarnak menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!