Magyarország Belgium 0 : 4, szerinted ez egy olyan meccs ahol véletlen kikapott a magyar csapat vagy pontosan ez a meccs tükrözi a magyar focit 2016 ban?
#21-es
Ezt az összeget nem a válogatott játékosai kapják te szerencsétlen xdddd Ezt az UEFA osztja ki az MLSZ-nek, meg a többi szövetségnek. Ha már valamibe minden áron bele akarsz kötni, akkor próbálj meg valami ésszerűvel jönni. Pacsi!
Többinek szól: a károgókat meg le kell sz.arni. Én inkább sajnálom őket, amiért ilyen rútul bánik velük a sors, hogy mindenben csak a rosszat nézik, de nyilván ennek is meg van az oka.
Sajnos véletlen elcsesztem a kommentemet, mert kilépet a böngésző köszönöm Google Crohme!!!!
Röviden tömören: Ilyen jók régen voltunk. Dárdai és Storck csodákat művelt velünk. Sok jó játékosunk van most. A Belgák a 2.-kok a világranglistán szóval tőlük nem szégyen kikapni. 13.ként estünk ki szóval SZÉP VOLT FIÚK. Ha másra nem volt jó az EB de legalább ebből tapasztalatot gyűjtöttünk (ilyen kaliberű csapat ellen ez a válogatott tudtommal nem játszott.) és ezt vihetjük is majd VB-re!! Minden esetre én azt mondom ha az első félidőben nem kapunk gólt akár mi is nyerhettünk volna. Nem-nem vagyok szomorú, hogyí kiestünk, hanem inkább büszke az eddigi teljesítményünk alapján!!! NA MÉGEGYSZER SZÉP VOLT FIÚK!
Ilyenkor tényleg sajnálom, hogy nem volt pénze anyádnak abortuszra
Őszintén te elhiszed, hogy így játszott a magyar csapat egy ilyen kezdés után?
Annyi pénzt kaptak amit az EB megnyerésével nem kaptak volna, hogy elbukjanak!!!!
Szánalmasak, akik még ennek sem tudnak örülni. A legtöbb ilyennek, csak az a baja, hogy a kormány szereti a focit és sok pénzt költ rá, és meg van ragadva azon a primitív ostoba szinten, hogy amit a kormány szeret azt nekem gyűlölni kell. Idióták vagytok, hogy ebbe is politikát visztek.
A 4:0 meg nem megalázó. A VB-n a Brazilok 7:1-re kaptak ki az elődöntőben, az már alázás. A "Belga" válogatott meg egy világválogatott. Alig vannak a csapatban belgák, a fele itt ugrált át Röszkénél, a nagyrészük top ligákban játszik. Ha mi is teli lennénk külföldiekel, biztos jobbak lennénk, de inkább kapjunk ki magyarként, mint hogy győzzünk egy világválogatottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!