Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki nyeri meg az idei férfi...

Ki nyeri meg az idei férfi Wimbledont? (tenisz)

Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt most elviszi Djokovits.

Szerintem Murray vagy Kyrgios tudja majd megszorongatni, attól függ, hogy egymás ellen melyik megy tovább.

2016. jún. 29. 10:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert? Szerinted?
2016. jún. 29. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Te aztán jól eltűntél!

Talán abban reménykedsz, hogy majd Féderer??

Jó is lenne, nálamnál boldogabb ember nem lenne a világon!

De lássuk be, jelenleg még nincs azon a szinten, hogy Djokot verni tudja. Sem erőben, sem gyorsaságban, egyelőre még nincs ott...

Ha Kyrgios valami csoda folytán eljutna odáig, és a maga brutalitásával, erejével földbe döngölné, még annak is jobban örülnék. A káröröm is öröm. :)))

2016. júl. 1. 06:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát igen remélem hogy Federer :D de ha reálisan nézem,be kell látnom,hogy jelenleg Djokovicot bitang nehéz elverni...

Mondjuk az is igaz,hogy erre a legtöbb esélye Wimbledonban van:D

2016. júl. 1. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is, ezért mondom, inkább verjen el most mást, de ne Rogert!

Mit gondolsz, hogy utána mint a "szürkehátú hegyi gorilla" döngetné a mellét, hogy ő a legjobb... hadd erősödjön még Roger, és amikor fizikai erőnlétben is minimum egyformák, amikor már reális esélye lesz annak, hogy valóban a legjobb (Roger!) jöhessen le a pályáról győztesen...

Én tökéletesen elégedett lennék, ha most az első négyben Murrayval találkozik, és egy tisztességesen megvívott 5 játékban marad alul, az már egy tisztes eredmény lenne.

2016. júl. 1. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:

No kíváncsi vagyok, Djokovits valóban kiesik vagy eddig csak a kóbor apácák megtévesztése céljából adta oda az első két játékot, és most fogja összeszedni magát?

Ha kiesik, akkor még lehet Murray-Féderer döntő, ahol viszont bármi megtörténhet! Szép is lenne!

2016. júl. 2. 06:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Valszeg behúzza ezt 5 szetben de a fő hogy nem úgy tűnik,hogy most van csúcsformában Djoko...
2016. júl. 2. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Tegnap az övét nem néztem, csak később hallottam, amikor sorolták, hogy esőszünet miatt kik-milyen eredménynél hagyták félbe.

Az előbb néztem, még mindig esik, ha folytatják, majd odafigyelek.

Lehet, hogy igazad van, a 3.-ik játszmában már 4:0 az eredmény a javára:

[link]

A 3 Digi valamelyikén majd megtalálom és megnézem, mit produkál.

2016. júl. 2. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát most ez a melldöngetés elmaradt! Pedig eléggé kapart, nem akarta átengedni a győzelmet!

Ettől kezdve ismét kérdés, a kérdés: ki nyeri meg???

2016. júl. 2. 18:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Na,tévedtem,szerencsére!

Merem remélni,hogy Roger behúzza,már csak ő is Murray játszik az igazán esélyesek közül.

Persze odaérhet még Nishikori,Kyrgios,Cilic stb,de most nem érzem őket olyan erősnek.

2016. júl. 2. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!