Zyebra kérdése:
Hungaroringon ülőhely, hová érdemes ülni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 20:17
1/7 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy inkább kifizetem a drágább helyet (erre spórolok már hónapok óta) de jól lássam a pályát, és kivetítő is legyen.Van valakinek valamilyen személyes és jó tapasztalata, amit bátran ajánl?
2016. jún. 1. 21:18
2/7 anonim válasza:
A Silver3 nagyon jó hely,velünk szembe két kivetítő is volt. Nem csak egy kanyart látsz, ez esetben a 14-est, hanem a 11-es, 12-es közötti szakaszt, sőt az aquapark előtti részt is, a 12-es és a 14-es közötti szakaszt is lehet látni, de a 13-es kanyart nem, csak ahogy belemennek és ahogy kijönnek.
Legközelebb ha futamra mennék, a Gold 1-et próbálnám ki, mert azzal szembe van a rajtrács, ahol közelről lehet látni a pilótákat.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.Igen a Gold1-gyel már én is szemezgettem.
2016. jún. 2. 21:15
4/7 anonim válasza:
Találtam videót a Silver 3ról.
https://www.youtube.com/watch?v=lEYzM_kOAIw
Nagyon jól belátni a helyet.
5/7 anonim válasza:
A Gold 1 a rajtrács miatt megérné, de csak egy egyenest látni, ahol ráadásul nagyon gyorsan mennek, még a kanyarba lelassulnak, lehet látni belőlük valamit.
6/7 anonim válasza:
Szerintem az első kanyarhoz érdemes ülni, onnan látod a rajtot, ami a lényeg, és valamelyest tudod még követni hogy ki merre megy, ki kivel ütközik, jobban megéri, mint hogyha a rajtrácsnál ülnél. Szerintem:D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) végül a silver3 maradt.
2016. jún. 15. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!