Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogy taktikázzak?

Likebike kérdése:

Hogy taktikázzak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,szombaton lesz egy 2km-es futóverseny,amin szeretnék jól teljesíteni.Nem hosszú a táv,voltam hosszabban is és nem tudom,hogy egy ilyen távon hogy osszam be az erőmet.Ha esetleg adnátok tippeket/ötleteket,azt meghálálnám:)

14/F

2016. máj. 25. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok futó, szóval ne várj profi választ, de van egy barátom aki gyakran fut még 10km fölött is (amit azért megállás nélkül nem olyan könnyű lefutni).

Amiket tőle hallottam, az az hogy abban a lehető leggyorsabb tempóban fuss amit 5-6percig tartani bírsz aztán az utolsó 1km-t vagy pár száz métert pedig rakd bele az összes megmaradt energiádat.

2016. máj. 31. 15:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Kicsit későn jött a válasz,de köszönöm!:))

Jól sikerült a verseny,a 15-19 éves kategóriában 7.lettem az 50-ből,szóval elégedett vagyok.De ha hosszabb távra megyek,alkalmazom az elmondottakat.Köszönöm még egyszer!

2016. jún. 5. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!