Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi a véleményetek a Forma-1-ről?

Mi a véleményetek a Forma-1-ről?

Figyelt kérdés

2016. máj. 18. 20:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Régebben szerettem, 15 évvel ezelőtt kb.

Akkor izgalmasabbnak találtam. Aztán volt egy időszak, amikor nagyon unalmas volt, kiszámítható, akkor leszoktam róla.

2016. máj. 18. 20:37
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy öngyilkos természetűek. Régebben itt is egy csomó F1-es kérdés volt... az emberek ki lennének éhezve egy jó kis, izgalmas formaautós idényért, de ehelyett egy nagy semmit kapnak, ami egyre színvonaltalanabb és idegesítőbb. Már egyre többen pártolnak át az IndyCar-hoz, pedig a presztízsben, ismertségben az F1 még mindig alapvető és mérvadó az Európai autóverseny kedvelő ember számára. Szóval, ha lenne egy jó szezon, megint robbanás lenne, mint 2012-be, akkor pld. minden futam előtt volt egy F1-es kérdés, legalább annyi, hogy szerintetek ki nyer... mert teljesen kiszámíthatatlan volt. Most ilyenkor mit kérdezzenek? :D Szerintetek ismét Rosberg nyer, vagy esetleg újra Hamilton? :D A meglepetések nagyon ritkák, szerencsére még elvétve vannak, mint most is volt, de ezen kívül, csak rajtuk lehet vacillálni. Talán majd év végén, ha még kettejük közt nyitott lesz a bajnokság, akkor lesz kicsit érdekesebb.
2016. máj. 20. 06:09
 3/18 anonim ***** válasza:

Indycar? Most komolyan? Az a széria haldoklik, konkrétan a kutya se nézi. Mielőtt baromságokat írsz, azért olvasgass utána!

2016. máj. 22. 21:00
 4/18 anonim ***** válasza:
38%
Ki nem állhatom. Környezetszennyező benzinpufogtatás. Egy sport ne a lóerőkről szóljon, hanem az emberi erőről, ügyességről.
2016. máj. 23. 10:48
 5/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, neked is vannak tapasztaltaid, nekem is, ezek szerint ellenkezőek. Ha igazságot akarsz tenni, akkor szúrj be egy hivatalos felmérést...

Amúgy az autósportokhoz is kell fizikai felkészültség, igénybe is veszi fizikálisan az embert, nagyon is keményen. Az ügyesség pedig meg van bőven, pont, hogy ez egy olyan sport, aminek az ügyességről kéne szólnia, csak sajnos sok esetben nem erről szól, pld. az F1-nél is, mivel a technikával az egészet döntően befolyásolják.

2016. máj. 23. 11:37
 6/18 anonim ***** válasza:
Egyébként nem mondtam sehol, hogy az IndyCar nézettsége lehagyná mondjuk az F1-et. Saját tapasztaltok, hogy 8-10 éve, itt Európában (azon belül is ugye itthon) csak az F1 létezett... és akkor jó is volt, kb. 2003-08-ig 6 olyan szezon lement, amiből 5 kifejezetten jó volt. Én 2010-12 környékén hallottam először, hogy itthon sokan IndyCart néznek, követik, meg kialakult egyfajta rivalizálás, voltak is kérdések, hogy "szerintetek melyik a jobb, ti mit néztek". De ekkor talán még nem is lehetett tv-be nézni, csak neten... az biztos, hogy most már egyre többen követik, köztük én is, már lehet is nézni a TV-be itthon, az F1 meg egyre kevésbé felkapott, persze még mindig ég és föld itt Európába a különbség. Az, hogy esetleg Amerikába kevésbé híres, az lehet. Egyébként nem hiszem, mert a tavalyi szezon is óriási volt, fordulatos, izgalmas, ami az F1-ről nem mondható el.
2016. máj. 23. 11:43
 7/18 anonim ***** válasza:
Az utóbbi évek IndyCar futamai még az F1nél is unalmasabbak. Lehet hogy a hátsó régióban akad 1-2 előzés de a híg mezőny meg a gagyi rusnya autókkal ez így vérszegény.
2016. máj. 23. 17:35
 8/18 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Olvasgass kicsit utána, az Indycar eléggé küszködik, Amerikában egyáltalán nem népszerű, mert nekik a Nascar a favorit, és nem tudja vele felvenni a versenyt, főleg azért sem, mert alig van amerikai pilóta. Európában meg azért nem népszerű, mert csak a fanatikusok fogják éjszaka nézni a futamokat, amelyek kizárólag Amerikában futnak, ergo még egyetlen egy európai helyszín sincsen.

Egyébként figyeld meg, a versenyeken üresen kongó lelátók előtt köröznek, kivéve persze az Indy 500-at, mert az ezért mégiscsak az egyik leghíresebb verseny.

2016. máj. 23. 18:29
 9/18 anonim ***** válasza:

Akad egy-két előzés? Rengeteg előzés van. Az utolsó futamig nyitott a bajnokság. És ott nem mindig ugyanaz a pilóta nyeri a futamokat, ha már van pár futamgyőzelmed, dobogód, esélyes vagy a bajnoki címre.

Alig van amerikai versenyző - majdnem a fele amerikai.

Oké, írtam is, hogy Amerikában nem biztos, hogy annyira népszerű, Európában meg mindig az F1 lesz a favorit, nincsenek európai helyszínek és mondjuk nem éjszaka de valóban későn mennek a futamok, sok az idős versenyző, nem akkora presztízsű stb. De attól még itthon egyre több embertől hallom, hogy azt nézi, és én is nézem, már egyre többször, és tényleg jó. Most akkor döntsd el, a népszerűsége csökkent, vagy sose volt magas? Mert nem mindegy. De így csak a levegőbe beszélünk, én azt tapasztaltam, hogy itthon egyre többen nézik, és megy is a TV-be, elérhető, pár éve még nem volt ilyen konkurenciája az F1-nek, nagyon régen, örültünk, hogy egyáltalán azt lehet nézni.

2016. máj. 24. 11:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Tehát az rendben van, hogy az Indy Car hátrányból indul és sose lesz akkora népszerűsége, mint a tengerentúlon a Nascarnak, itthon meg az F1-nek. De ezt úgy a második mondatomban leírtam, az első kommentemnél. Pont ez a pláne, hogy ennek ellenére, én úgy tapasztalom, hogy egyre többen pártolnak át, egyre többen követik figyelemmel az évadot, és túlnyomóan pozitív, toborzó vélemények vannak.
2016. máj. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!