Régebben szerettem, 15 évvel ezelőtt kb.
Akkor izgalmasabbnak találtam. Aztán volt egy időszak, amikor nagyon unalmas volt, kiszámítható, akkor leszoktam róla.
Indycar? Most komolyan? Az a széria haldoklik, konkrétan a kutya se nézi. Mielőtt baromságokat írsz, azért olvasgass utána!
Figyelj, neked is vannak tapasztaltaid, nekem is, ezek szerint ellenkezőek. Ha igazságot akarsz tenni, akkor szúrj be egy hivatalos felmérést...
Amúgy az autósportokhoz is kell fizikai felkészültség, igénybe is veszi fizikálisan az embert, nagyon is keményen. Az ügyesség pedig meg van bőven, pont, hogy ez egy olyan sport, aminek az ügyességről kéne szólnia, csak sajnos sok esetben nem erről szól, pld. az F1-nél is, mivel a technikával az egészet döntően befolyásolják.
3-as vagyok
Olvasgass kicsit utána, az Indycar eléggé küszködik, Amerikában egyáltalán nem népszerű, mert nekik a Nascar a favorit, és nem tudja vele felvenni a versenyt, főleg azért sem, mert alig van amerikai pilóta. Európában meg azért nem népszerű, mert csak a fanatikusok fogják éjszaka nézni a futamokat, amelyek kizárólag Amerikában futnak, ergo még egyetlen egy európai helyszín sincsen.
Egyébként figyeld meg, a versenyeken üresen kongó lelátók előtt köröznek, kivéve persze az Indy 500-at, mert az ezért mégiscsak az egyik leghíresebb verseny.
Akad egy-két előzés? Rengeteg előzés van. Az utolsó futamig nyitott a bajnokság. És ott nem mindig ugyanaz a pilóta nyeri a futamokat, ha már van pár futamgyőzelmed, dobogód, esélyes vagy a bajnoki címre.
Alig van amerikai versenyző - majdnem a fele amerikai.
Oké, írtam is, hogy Amerikában nem biztos, hogy annyira népszerű, Európában meg mindig az F1 lesz a favorit, nincsenek európai helyszínek és mondjuk nem éjszaka de valóban későn mennek a futamok, sok az idős versenyző, nem akkora presztízsű stb. De attól még itthon egyre több embertől hallom, hogy azt nézi, és én is nézem, már egyre többször, és tényleg jó. Most akkor döntsd el, a népszerűsége csökkent, vagy sose volt magas? Mert nem mindegy. De így csak a levegőbe beszélünk, én azt tapasztaltam, hogy itthon egyre többen nézik, és megy is a TV-be, elérhető, pár éve még nem volt ilyen konkurenciája az F1-nek, nagyon régen, örültünk, hogy egyáltalán azt lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!