Vélemények a Color Run-ról?
Én még sosem voltam, de idén tervezek indulni rajta. :) Szerintem érdekes lehet, és kikapcsolódásnak is tökéletes. Ez a futás nem a versenyzésről szól, szóval ha csak és kizárólag ilyen céllal jönnél, akkor inkább ne tedd. Itt a részvétel a fontos és, hogy jól érezd magad. ;) A színes por (tudomásom szerint ételfestékkel színezett liszt) meg pluszba feldobja a dolgot, ráadásul tök jó pólót adnak a nevezőknek. :3
Szerintem jó buli lehet, remélem eljutok rá. :D
"Ez a futás nem a versenyzésről szól, szóval ha csak és kizárólag ilyen céllal jönnél, akkor inkább ne tedd"
Ha ezt a kérdezőnek írtad, nem nekem, akkor vedd semmisnek az üzenetem, csak elsőre, így késő este, úgy jött le, hogy nekem írtad, aztán végiggondoltam, hogy lehet inkább a kérdezőnek.
2. vagyok.
A teljes válaszom a kérdezőnek szólt, de sebaj. ;)
Természetesen mindenkinek megvan a maga véleménye és ezt abszolút tiszteletben tartom, szóval semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!