Szerintetek milyen lesz a Formula-1 2017-től?
Szoktam nézegetni hozzászólásokat az interneten az autó kinézetével kapcsolatban. 100-ból 99 ember a lapos autókat szereti. Oké, te a magas és keskeny autókat szereted.
Hát hála Istennek, meg a mérnököknek, hogy fejlődött a technika. :D De amint említetted, a nézőket (ha egy kicsit fanatikusabbak) ez hidegen hagyja, ha nem szemmel látható. Persze a kanyarsebesség, fékezési sebesség jobb lett, de de akkor tessék a többi sebességet is növelni.
De valóban a nézők nagyon nagy része csak izgalmas versenyeket akar látni, amit nem fognak, mert a Forma-1 nem alkalmas igazán minőséges versenyt produkálni, nem úgy mint az előbb említett kategóriák. :)
Egyszer már leírtam GYIK-be, hogy szerintem az egész motorsportban mik a legnagyobb problémái: /sport-mozgas__egyeb-kerdesek__7594523-csak-szerintem-ertelmetlen-a-mai-motorsport
"100-ból 99 ember a lapos autókat szereti"
Érdekes hogy még a büdös életben nem hallottam ezt az óvodás szintű definíciót.
"de akkor tessék a többi sebességet is növelni"
Továbbra sem értem ettől miért lenne bármi jobb, mert verseny nem lenne tőle.
"De valóban a nézők nagyon nagy része csak izgalmas versenyeket akar látni, amit nem fognak, mert a Forma-1 nem alkalmas igazán minőséges versenyt produkálni, nem úgy mint az előbb említett kategóriák. :)"
Ezzel egyet tudok érteni, tekintve hogy a forma 1 mindig is erről szólt.
Ettől függetlenül sok mindenben egyet értek veled, még a szappanoperában is. Engem legalábbis pár éve akasztott ki, mikor szinte minden előzés után hisztiztek a versenyzők egymásra hogy büntetést neki, meg nem a pályán folytak a versenyek, hanem a versenybíráknál meg utána az ügyvédi irodákban, aztán meg a büntetések alapján alakultak a következő verseny rajtsorrendjei.
De ilyen szempontból például szerintem jól csinálják az ameriakiak, ők minden hülyeséget el tudnak adni showműsorral. A nascar is, amellett hogy megvannak a technikai szabályai, elég látványos, és jól felépített show. Vagy ott a Trophy Truck, stb.
Hasonló ez, mint a számítógépes játékok. Ott is vannak szimulátorok ahol a legkisebb csavarig beállíthatod az autót, de az a többséget nem érdekli, és inkább egy közepesen árkád játékkal játszanak. Vagy ott van az ARMA sorozat, ami a realisztikus hadviselés felé megy, a többségnek mégis Call of Duty meg Battlefield kell. Talán ilyen szempontból a Forma 1-et is inkább a show irányába kellene elvinni, és a kifejezetten technikai irányt meghagyni más sorozatoknak, mondjuk egy LeMans-i 24-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!