Szertorna? Vagy marad álom? (Lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok 11 eves kislàny vagyok a ki él-hal amszertorna vilàgàért de nem vagyok tornàsz csak 1 Eve tornàzok. Súlyom 36kg magassàg 152cm amit tudok talajon: elöre szaltó hàtràt most gyakorlom. Elöre hàtra bógni kézen àllàs könyök àllàs, egyenes testü elöre szaltó folder,flick nagyjàból ,rundel és az alapok. Gerendàn egy fadarabon szoktam cigàny kerék normal és egy kezes ,roundel szaltó nagyjàból, kézen àllàs Pàr ugràs és forgàs. Felemàsozni hintàn szoktam xd napi 3-4 óràt edzek hétvégén 6-7óràt. A kérdés igy valahol lehetek kisebb versenyrken induló szertornàsz és ha igen békéscsaba környékén hop?2016. márc. 28. 12:45
1/3 A kérdező kommentje:
1 Eve akrobatikàzok
2016. márc. 28. 12:48
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi de pont oda jàrok akrobatikàra (ahol csak talajon vagyunk) és Itt csak 1. Töl kezdök vannak a szertornàsznak szakosztàlyon
2016. márc. 28. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!