Melyik a kedvenc Forma 1-es csapatotok és versenyzőtök?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 14:57
2/28 anonim válasza:
csapat: kedvenc csapat nincs,de most talán a Ferrári
versenyző: több kedvenc van: Alonso,Kubica,Glock... :D
3/28 anonim válasza:
Nekem Hamilton a kedvencem! Szerintem ő az egyik legügyesebb. Csak valami mindig történik vele... Vagy elidegeskedi, vagy az autó rossz, vagy kigolyózzák a legvégén, mint múlt vasárnap... Pedig micsoda előzéseket csinált! :)
Mellesleg nagyon szépek a szemei és a mosolya, kedvesnek, barátságosnak tűnik. :))))
25/L
4/28 anonim válasza:
csapat: Ferrari
versenyző: Alonso, Button (nem tavaly kezdtem neki szurkolni, már majdnem öt éve)
5/28 anonim válasza:
Hamiltonnak kezdtem el szurkolni, és így a McLaren a kedvenc csapatom. Akkor is az lesz, ha Hamilton elmegy onnan. Hamiltonnak is mindig szurkolni fogok, akárhova megy. (azért a digókon elgondolkoznék)
6/28 anonim válasza:
Schumacher és Massa
Ferrari vagy Brawn (akárhogy is hívják)
7/28 anonim válasza:
Hamilton - kedvenc csapat nincs (ahova Hamilton megy:) )
8/28 anonim válasza:
16:14: Brawn csapat már nincs is, felvásárolta a Mercedes :)
9/28 anonim válasza:
csapat:nincs kedvenc
Pilóta:Jenson Button ÉS nem tavaly kezdtem szurkolni, Hülkenbergnek is szurkolok mert GP2őbe is figyeltem ám ;D
10/28 A kérdező kommentje:
Nekem a Red Bull és Sebastian Vettel a kedvencem de szeretem Nico Rosberget is
2010. ápr. 3. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!