Hogy kérjem meg a szüleimet?
Figyelt kérdés
Vasárnap lesz egy íjász verseny, amin régen is részt vettem, nem egyszer, és nagyon szeretnék menni, mert újra akarom kezdeni az íjászatot, de kb 10 éve nem lőttem..hogy kérjem meg a szüleimet?2016. febr. 29. 18:58
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom gúny volt-e vagy sem, de igen..pont annyi vagyok..
2016. febr. 29. 19:12
3/5 anonim válasza:
OMG 17 éves vagy és nem vagy képes egyedül elintézni egy ilyen apróságot és még azt sem tudod, hogy kérdezd meg a szüleidet? Nem szeretnélek megbántani, de itt az idő, hogy kihívásokat szerezz magadnak és egyedül megoldod a problémádat ☺
4/5 anonim válasza:
Gunynak szantam mert ennyi idosen elintezhetned magadnak is
5/5 anonim válasza:
Helló!
Nem tudom kik a szüleid és milyen viszonyban vagy velük, de eléjük kell állni, el kell mondani, hogy újra kipróbálnád magad, és örülnél, ha esetleg el tudnának vinni és hozzájárulnának a költségekhez - már ha erre is szükséged van...
Komolyan mondom, nem értem, mi a problémád!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!