Fernando Alonso kalapács fejű? :D
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 15:48
1/19 anonim válasza:
Persze!Múltkor is őt hívtam hogy üssön már be egy 100-as szöget!:D
2/19 anonim válasza:
alonso a paramaiboi pank prédikátor, a polgári pátosz parazitája, a prehistorikus panelpumpa, a pókerarcú páviánpingvin pingpongpata!
3/19 anonim válasza:
Ez mekkora baromság!!! Szerintem nagyon helyes! Volt hosszabb és rövid haja is. Szerintem a hosszabb jobban áll neki (most is olyan), mint a rövid (amikor a McLarennél volt). Vamos Fernando Alonso! :)
4/19 anonim válasza:
szntem csak azok basztassák akik féltékenyek rá vagyis tudják hogy ő a legjobb az f1ben (és nem a kis kedvencetek!:D) és nem vallják be maguknak ezért így fejezik ki az írígységüket/féltékenységüket.
am aztsemtudom mi az a kalapács fejű:D
5/19 anonim válasza:
Kedves uccsó!
Azt nem úgy kell írni hogy b@asztassák, hanem úgy hogy b@sztatik!
7/19 anonim válasza:
Tényleg???????
Komolyan?????
Nem mondod!!!
8/19 anonim válasza:
Mi az a kalapács fejű?
Egyébként se szóld le :D
Alo ♥
9/19 anonim válasza:
Én nem bírom Alonso-t, de mégis: Nem értem hogy hogy tud egy olyasvalaki beszélni, aki soha életében nem fog elérni annyi sikert mint ő!!!? Amúgy meg nem tehet róla! Nagyonis ari mint a többi versenyző! Úgyhogy azért ne sértegesd,
10/19 A kérdező kommentje:
honnan tudod nem fogok annyit elérni, mint ő
2010. ápr. 23. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!