Szerintetek is nevetségessé vált a Formula-1?
Figyelt kérdés
Régebben többet néztem, mert volt hangulata és annak ellenére, hogy nagyon sokszor nyert Schumacher a 2000-es évek elején mégis sokkal több egyéniség volt (Montoya, Raikkönen, Alonso, Coulthard), kiegyenlítettebb volt a mezőny eleje és több minden történt egy versenyen (meg azok a Palik közvetítések :D). Most mi van? Unalmas körözgetések, unalmas arcok (Massa, az öröklúzer Rosberg, tucat szürke újoncok) és a szokásos hír, hogy megint Hamilton nyerte meg az xy.-ik fényűző arab nagydíjat. Ami a legszörnyűbb, hogy a klasszikus konstruktőröknek már évek óta közük sincs a végső győzelemhez (Ferrari, Mclaren). Focis hasonlattal élve, ez kb. olyan érzés nekem, mintha minden évben a kő gazdag Man. City, PSG vagy Chelsea nyerné a Bajnokok Ligáját. Persze ez egyéni vélemény, nem feltétlenül kell egyetérteni velem, de szerintem nagyon elveszett a "lélek" az F1-ből.#Sebastian Vettel #autóverseny #verseny #győzelem #Mercedes #Ferrari #Formula-1 #McLaren #Kimi Räikkönen
2015. szept. 6. 16:34
11/14 anonim válasza:
Sajna én már olyan későn születtem, hogy Schumacher időszakáról teljesen lecsúsztam, és mire elkezdett érdekelni a dolog, pont Vettel uralom volt, és azóta is ő a kedvencem. Nem tudom megmondani, hogy miért, de Kimi mellett ő a favorite. Igaz Hamilton tehetséges és egyéniség, de csak pénzben tudja kifejezni az egyéniségét...
12/14 anonim válasza:
Igen, mostanra teljesen tönkretették az egészet. Ajánlom helyette az IndyCart és a Formula E-t!
14/14 anonim válasza:
Valóban nevetséges. Nagyon rég óta folyamatosan teszik tönkre, nem csak az F1-et, szinte az egész motorsportot. Nem szoktam általánosítani, de aki szerint nincs baj az F1-gyel, nem hinném, hogy F1-en kívül bármi mást látott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!