Mi a neve annak a versenynek amiben milliomosok versenyeznek közutakon szupersporautókkal? Ma valami hasonlót láttam
Figyelt kérdés
Ma 9-11óra között mentem Budapestről Szegedre az M5-ös autópályán.Egymás után huztak el melettem ilyen autók.Először talán egy Lamborghini és egy Mercedes SLR vagy SLS,aztán utánuk kis idővel talán egy Dodge RAM és idővel még vagy 6-8 mittom én milyen szupersportautó.Mindegyik felmatricázva mintha rajtszám is lett volna rajtuk. Mi lehetett ez? Neten nem találok semmit sem róla2015. szept. 3. 17:20
1/1 anonim válasza:
Gumball 3000 de lehet ez csak egy sima farokméregetés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!