Olcsó vagy márkás futócipőt vegyek?
Szerintem ez olyan dolog, amin nem szabad spórolni. Főleg, hogy te nem kezdő vagy, a futás bizonyítottan a szokásoddá vált, így nem menne kárba a beruházás.
Amikor elkezdtem futni, először sima kínais sportcipőben tettem. Aztán a Decathlonban vettem egy saját márkás futócipőt 6000 Ft-ért, már itt éreztem a különbséget. Az első versenyem előtt megleptem magam egy márkás cipővel, mégpedig úgy, hogy bementem egy erre szakosodott futoboltba (ma már egyre több nagyvárosban van ilyen), ahol nagyon professzionálisan és készségesen segítettek a tökéletes cipő kiválasztásában. Bevizsgálták a lábamat, megnézték, hogy futok, nagyon profi volt, mindent elmagyaráztak, hisz mindenki más és más.
Az új cipő bár drága volt, nagyon megérte, én nem vagyok térdfájós, de a korábbi tapasztalatokhoz képest álom benne a futás, komolyan, mintha levegőben lépkednék.
Nagyon ajánlom, hogy vegyél egy profi cipőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!