Usiversiade-n bárki indulhat, aki egyetemen tanul?
Figyelt kérdés
Vagy van korhatár is? Csak azért kérdezem,mert így logikus lenne,hogy egy olimpiabajnok sportoló egyetemre is járjon,mert akkor universiade-n is indulhat és nyerhet könnyen....2015. júl. 2. 11:07
1/8 A kérdező kommentje:
bocsi,elgépeltem a kiírásban: Usiversiade == universiade
2015. júl. 2. 11:10
2/8 anonim válasza:
Nemcsak egyetemi tanulók mehetnek. (Főiskolai is). Volt olyan ismerősöm aki csapat sportágban indult, de még gimnazista volt. Elfogadták azt is, hogy járt felvételi előkészítőre.
Bárki nem indulhat, bizonyos eredményt elkell érni.
Olimpiai bajnokok szoktak indulni..
3/8 A kérdező kommentje:
Ez oké,de pl ha van egy olimpiai és világbajnok valaki,akkor ő még universiade-n is indulhat? Szóval egyszerre csak olimpia vagy universiade,vagy lehet mindkettőn egyszerre valaki?
2015. júl. 2. 15:27
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy indulhat mind a kettőn.
5/8 anonim válasza:
Olimpiai bajnokok aktiv palyafutasuk alatt nem nagyon jarnak egyetemre( kiveve USA). Emellett az Universiade max. tapasztalatszerzesnek jo nem nagyon van rangja. Mivel julis-augusztusban szoktak rendezni a nevesebb versenyzok altalaban nem mennek el mivel akkor rendezik a tobbi hiresebb versent is pl. vb. eb. Azonfelul meg draga is mert Azsiaban rendezik.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Így jogos,ha nincs belőle semmi hasznuk. Én úgy gondoltam,hogy aki universiadet nyer,az biztos kap valami pénzjutalmat is,de ezek szerint tévedtem.
2015. júl. 2. 19:35
7/8 anonim válasza:
Magatol a verseny szervezojetol nem kap. Az altala kepviselt orszagtol kaphat penzt amennyiben jo helyezest er el. Elit atletak 1-2 versenyre keszulnek egesz evben olimpia, vb. Konnyen becsuszhat serules illetve megzavarja a felkeszulest is ezert nem nagyon indulnak. Ami viszont jo a feltorekvo atletaknak egyertelmuen.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Még egy kérdés felmerült bennem....a phd (doktori) képzésen résztvevők is mehetnek vajon? Vagy ez csak a bsc/msc képzésekre vonatkozik?
2015. júl. 4. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!