Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért nem vagyok jó latin...

Miért nem vagyok jó latin táncos, ezáltal eredményes?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, 5 éve táncolok, 3 éve versenyszerűen, egy éve "B" osztályban. Úgy érzem mindent megteszek annak érdekében, hogy jó legyek, de sorra előznek meg a nevesincs párosok. Minden nap 2 órát gyakorlok, de nincs eredménye.

2015. ápr. 23. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem jó az edző, esetleg nem illetek össze a pároddal. Sok minden lehet..

Én pl. edzésen jóval jobb vagyok, versenyen mindig izgulok, rontok.

2015. ápr. 23. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Te is versenyzel, vagy edző vagy?
2015. ápr. 23. 19:45
 3/4 anonim válasza:
Szia én is B osztályos versenyző vagyok csak én még junior korú. Nem hinném, hogy az edzővel lenne gond. Küzdj tovább és ne foglalkozz az ellenfeleiddel, még akkor se ha olyanok végeznek előtted, akik szerinted nem oda valók (K.A. :D). A lényeg, hogy ne akaszd szögre a cipő, csak ha tényleg biztos vagy benne, hogy ezt akarod.
2015. ápr. 23. 21:17
 4/4 bözsinéni07 válasza:
Több oka is lehet. Lehet hogy a többiek valóban jobbak, de ne foglalkozz ezzel, hanem úgy mérd hogy magadhoz képest hogyan fejlődtél. Legyen elszántságod és kitartásod. Igenis van eredménye a napi 2 óra edzésnek, egyszerűen ez most igy sikerült.
2015. máj. 2. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!