Európában miért nem népszerű a Nascar?
11/27 anonim válasza:
Látom itt a kedves kérdező,a válaszaiból ítélve, meglehetősen szüklátókörű és nehézfelfogás.
2010. febr. 21. 15:41
12/27 anonim válasza:
én csak nagyszarnak hívom...
2010. febr. 23. 23:03
13/27 Pacaaa válasza:
Mert UNCSÍÍÍ
De ha enyire NASCAR függő vagy,akkor menjé azt nézzed ENNYI :D
2010. márc. 6. 20:25
Az F1 sokkal jobb mint a hülye amerikaiak sportja a Nascar! Úgyanígy utálom az amcsi focit, meg a rugby-t is... Nascar unalmas, 3,5 órás körbe körbe menés (szó szerint), míg az F1 nem konkrét körbe körbe menés, kemény 5km-es pályák tele kanyarral, és szép látványosságokkal, míg a Nascar-ba te mit mondasz látványosságnak? Az elhízott, hamburgert faló amerikai embert?!
2010. máj. 19. 17:55
15/27 A kérdező kommentje:
A sokkal több látványos előzést a harcot ,azt amikor 2 centire mennek egymás mögött/mellett kb 200 mér földdel, a látványos borulásokat és még sorolhatnám, ezrk nagy része az F1.-be nincs van helyette kb másfél (már ez vicces ) óra körbe körbe egymás után kocsikázás meg taktika hogy meik csapat szerelői iparkodnak jobban és döntik el a versenyt kb 20mp-alatt...
16/27 anonim válasza:
ezek szerint máshol is tudod nézni.. akkor meg mi a probléma?
2010. jún. 9. 00:32
17/27 A kérdező kommentje:
Az hogy úgy kell innen onnan beszerezni... a helyett hogy valameik sport csatorna leadná.
18/27 anonim válasza:
Nem értem miért kell leszarozni egyiket, másikat, valakinek ez tetszik, valakinek meg az.
Magyar adókon nem adják, de nekem mintha rémlene, hogy nemis olyan rég láttam a tévében. Valami külföldi sport csatorna lehetett, tudod, Mon ilyeneket is lehet fogni. És biztos vagyok benne, hogy sugározták.
2010. jún. 9. 11:56
19/27 A kérdező kommentje:
Kizárólagos alapon az Abmoteurs francia motorsport csatorna lehetett. Ők adják de a mi kábelszolinknál ha van is csak külön csomagba (de lehet már nincs is ugyanis 2-3 éve nemes egyszerűséggel eltűnt majd' az összes káébelszolgáltatótol) azért olyan sok csatorna nincs ameik adná....
Egyébként én szeretem az F1-et is egyedülazt nem értem hogy miért nem lehet mást is adni (nem helyette! han em mást IS)
20/27 A kérdező kommentje:
Javítom magam, EU-ba kb 2-3 wesetleg 4 országban adják a NASCAR-t "rendesen" tehát élőbe a versenyeket de tudomásom szerint globálisan csak az AbMoteurs elérhető. ( a többi ugye az adott ország helyi tv-je nem hinném hogy pl finn tv lenne a kábelszoliknél.)
Kapcsolódó kérdések: